Mar 31, 2014

Seems like I should be getting somewhere


Denim Jacket: Zizzi // T-shirt Dress: boohoo // Clutch: Zara // Wedge Sneakers: Jette Riis //
Sunglasses: Asos // Socks, Rings & Earrings: H&M // Nailpolish: Gosh "Miss Minty"


I torsdags hang jeg ud sammen med min veninde. Vi ville tage lidt billeder af hende, og legede i den anledning også photoshoot med mig. Hun er vildt sej og tålmodig når hun skal tage billeder af mig, og har altid masser af ideer, så jeg endte bl.a op ad denne gule varevogn. Det er egentlig meget sjovt at prøve noget andet, og sikkert også sjovt for jer at se - eller er I blevet så glade for mine sædvanlige tre poses, at I savner dem, hvis jeg laver noget nyt? Haha. Anyways, så havde jeg min nye kjole fra boohoo på, og jeg er vild med den! Jeg stylede den meget 90'er-inspireret, og det synes jeg gav et supercool look. Denimjakken dresser den meget ned, men man kunne sagtens style kjolen med hæle og chunky halskæde, og få et mere classy look. Den hvide clutch fra Zara er endnu en ny ting, som man både kan bruge dressed op og dressed ned, og jeg er selvfølgelig fuldstændig forelsket i den. Forsiden siger "Stressed", mens bagsiden siger "But Well Dressed" - spørg lige, om den er lavet til mig?!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Thursday last week I hung out with my friend. We were going to shoot some pics of her, and decided also to do a little photoshoot with me. She's so cool and patient when taking my photo, and she always has tons of ideas, which is why I ended up on the yellow truck above. It's really fun to try something new, and it probably must be fun for you guys to see, too - or are you so fond of my usual three poses, that you miss them, when I try something different? Haha. Anyways, I was wearing my new dress from boohoo, which I absolutely love! I was very inspired by the 90s in the styling of it, and I think it complimentet it well. The denim jacket dresses it down quite a bit, but you could easily style the dress with heels and a chunky necklace for a more classy look. The white clutch from Zara is another new item, that can be used for both the dressed up and dressed down version, and obviously I'm madly in love with it. The front says "Stressed", while the back says "But Well Dressed". It's like it's made for me!

2 comments:

  1. amaziingggggggg! I have this dress as well! you look killa!!

    ReplyDelete
  2. Cool outfit!
    Og vildt fede billeder!! :)

    ReplyDelete