Mar 11, 2014

The wide roads are calling and I'm running out of time


"Everybody's gotta end up somewhere
I'm just taking my time to get there
And it looks like freedom and it smells like fun
But it feels like being on the run"

- Tina Dickow "On the run"

Blazer: Dorothy Perkins // Dress: Dorothy Perkins // Holographic Clutch: Dorothy Perkins // Sunglasses: Pieces // 
Hat: HM // Platform Boots: Asos // Slim Rings: Pilgrim // Large Rings: Glitter // Nailpolish: OPI "Suzy's Hungary Again"

Her er dagens fra i torsdags, hvor jeg besøgte min veninde, plus-size modellen Kecia Lie. Vi hyggede os som sædvanlig, fik taget nogle cool billeder af hende (se dem på hendes facebookside her), og fik knipset mit outfit. Titlen på indlægget, samt citatet øverst, kommer sig af, at jeg lidt føler at jeg står ved en skillevej lige nu. Jeg er nået til et punkt i mit liv, hvor der sker en masse ændringer, og jeg er ikke helt sikker på, hvilken retning jeg skal gå i. Den vej jeg umiddelbart har valgt, er en vej der ligger mit hjerte nær, men som også er ret usikker, og den (alt for) fornuftige del af min hjerne stiller derfor spørgsmålstegn ved den, og spørger om jeg ikke bare flygter fra noget andet - en anden (mere sikker) vej jeg kunne følge. Jeg har dog så meget krudt at brænde af og så mange ting jeg gerne vil prøve, så i sidste ende er jeg vel nødt til at stole på, at jeg med tiden nok skal lande på den rette hylde, og så bare enjoy the ride indtil da. Det er bare ikke helt nemt, når ens rationelle side er ligeså udpræget som ens kreative side! 

Hvorom alting er, er det dog også en spændende tid jeg går i møde, og det er jo altid dejligt, når vejret bliver mildere, dagene bliver længere, og solen begynder at kigge frem. Derfor var jeg i torsdags også iført en sød kjole, som jeg peppede yderligere op med en holografisk clutch og koralfarvede negle, for at give en kontrast til alt det sorte. Jeg syntes at det spillede rigtig godt, og det var fantastisk at finde røde døre i Kecias gård, som vi kunne skyde billeder ved. 

Hvad med jer - nyder I at foråret er på vej, og kender I måske også det med, at føle sig splittet, som jeg gør?

------------------------------------------------------------------------------------------

Here's my outfit from Thursday, where I was visiting my bestie, plus-size model Kecia Lie. We had a laugh as usual, took some cool pics of her (see them on her facebook page here), and we snapped these photos of me. The title and the quote for this post are due to the fact, that I feel I'm at a crossroad right now. I've gotten to a point in my life, where lots of changes are taking place, and I'm not entirely sure in which direction I should go. The road I've recently decided on, is one that's close to my heart, but also feels very uncertain, and the (far too) rational side of my brain questions it, and asks me, if I'm not just running away from something else - from another (more reasonable) path I could choose. I just have so much energy to burn off, and so many things I want to try, so at the end of the day I guess I have to trust that everything happens as it's meant to, and that eventually I will find my place. Until then I should just enjoy the ride. It's easier said than done, when your rational side is as prominent as your creative one though!

However, it's also a very exciting time in my life, and it's always nice when the weather gets warmer, the days get longer and the sun begins to peek out, too. That's why I wore a pretty dress on Thursday, which I spiced up further with a holographic clutch and coral nails, to give a contrast to all the black. I think it went very well together, and it was awesome to find red doors in Kecia's backyard, where we could take our pictures.

What about you - are you enjoying the fact that spring is on it's way, and can you relate to the feeling of being torn like me?

6 comments:

 1. nu kunne jeg lige se at både blazeren og kjolen er var dorothy perkins, har du nogen erfaring med deres jeans? Jeg plejer altid at købe jeans fra asos curve og er lidt i tvivl om størrelsen på dorophy perkins.

  ReplyDelete
 2. Du taler direkte til mit Tina Dickow talende hjerte! ;-) Og så er den kjole bare killer på dig! Fremragende look! :-)

  ReplyDelete
 3. awww, so cute! love the whole outfit! I'm your new follower, take a look at mine, aaaaand follow back if you want :)
  xoxo, Rii
  WHITEDAISY Blog

  ReplyDelete
 4. I feel you. I'm also on a big crossroads and don't exactly know where to go. I feel the pressure of steady life: finding decent and socially accepted job now that I'm soon graduating, getting settled down and married, having kids etc. At the same time heart says it wants adventures and explore the future without fears. I've always been rather security seeking person so it's hard sometimes to accept this restless side of me. Like Queen sang it: I want it all!

  - ceaa

  ReplyDelete
 5. uh det er et alletiders look til dig. hvor er skoene fra?

  ReplyDelete