Mar 17, 2014

Winner of the Zizzi Giveaway


Så har jeg fundet en vinder af konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. til en lokal Zizzi-butik! 
Tusind tak til alle jer der deltog, interessen var enormt overvældende. Jeg håber at I bliver hængende, for der er masser i vente i fremtiden også. Bl.a. en ny konkurrence fra et andet mærke, som jeg dog ikke kan afsløre endnu, da detaljerne desværre ikke nåede at komme på plads. Jeg håber at den kommer op i løbet af ugen! Nu vil jeg dog ikke trække spændingen længere:

Vinderen af gavekortet blev: Gitte Irene Seloy
Et kæmpestort tillykke til dig! Send mig venligst en mail på stickysweetdanish@gmail.com, så sørger jeg for at videregive dine oplysninger.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm announcing the winner of a Zizzi giftcard giveaway available only to danish residents. Last Monday I promised you another giveaway today, but unfortunately it's delayed, as the details are not yet in order. Stay tuned, I hope it will be up later this week!

2 comments:

  1. Hold da heeeeeelt KÆFT!
    Det er jo mig!!
    Aj, hvor er jeg bare OVER-GLAD!!! :) :) :)

    ReplyDelete