Apr 18, 2014

{NEW FEATURE} : Introducing videos/vlogs to the blog
Hej allesammen! Jeg tænkte at det var på tide at prøve noget nyt, så hermed introducerer jeg videoklip på bloggen. Til næste video vil jeg bede jer om at lægge jeres spørgsmål under dette indlæg, eller på min facebookside. Jeg håber at I vil tage godt imod tiltaget, og at I vil stille mig nogle spørgsmål, så vi kan få gang i tingene! 

Rigtig god påske :-)

P.S: Ja, jeg har en One Direction t-shirt og en hættetrøje på...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi everyone! So I'm introducing a new feature on the blog, which will be videos/vlogs. For the time being they will only be in danish though, but I might do a small summary on them.

I hope you have a happy Easter :-)

P.S: Yes, I am wearing a One Direction t-shirt and a hoodie...

2 comments:

  1. Hvad er dine planer for fremtiden, både personlige og blog-relaterede? :)

    ReplyDelete
  2. Super fed idé! Hvad synes du er det mest givende ved at blogge?

    ReplyDelete