Apr 29, 2014

You're so hot I gotta look at you with my Ray-Bans on

Suede Waterfall Jacket: JUNAROSE (gifted showroom sample) // Striped Dress: 17 Sundays (gifted for review) // Platform Boots: old Asos (similar HERE) //Pink Bag: old Gina Tricot (similar HERE) // Necklace: old Glitter // Sunglasses: unknown


Her får I et fint outfit fra forleden, hvor jeg havde min nye kjole fra australske 17 Sundays på. Det er en casual t-shirtkjole, men jeg havde lyst til at dresse den lidt up, så derfor satte jeg min ruskindsjakke fra JUNAROSE til. Og med fine pink detaljer i form af taske og læbestift, samt en stor halskæde, så var outfittet hurtigt rundet af. For at give det lidt kant, som I ved jeg elsker, så tog jeg mine chunky plateaustøvler på, i stedet for en finere hæl eller kilehæl. Voila!

Kjolen er i øvrigt opkaldt efter en af 17 Sundays' yndlingsbloggere, Suger Coat It. Hvor sejt er det lige? Jeg ville ikke have noget imod, at have en kjole opkaldt efter mig!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here's a nice outfit from the other day, where I was wearing my new dress from 17 Sundays. It's a casual t-shirt dress, but I felt like dressing it up a bit, so I wore it with my suede jacket from JUNAROSE. With hot pink details like the bag and the lippy, as well as the statement necklace, the outfit was good to go. To give it a bit of an edge, as you know I love, I wore my chunky platform boots, instead of a typical heel or wedge. Voila!

The dress is named after one of 17 Sundays' favourite bloggers, Suger Coat It, by the way. How awesome is that? I wouldn't mind having a dress named after me!

No comments:

Post a Comment