May 4, 2014

Runaway Train never going back

Denim Jacket: Monki // Daisy Dress: boohoo plus // Boots: old River Island (similar HERE) // Heartshaped Sunglasses: Tiger (similar HERE)


Da jeg var i Odense for et par uger siden, fik jeg muligheden for at tage billeder på nogle nedlagte togspor. Det hyggede min veninde og jeg mig ret meget med. Jeg ville i virkeligheden nok ikke have brugt både øreringene og solbrillerne sammen, men det tænkte jeg ikke lige over da jeg stod i det, og jeg synes alligevel at I skulle have lov til at se outfittet. Jeg elsker kjolen fra boohoo plus, som jeg har haft på adskillige gange allerede, og denimjakken fra Monki har I set før - den er også virkelig blevet et kært eje.

God søndag derude!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

When I was visiting my hometown, Odense, a few weeks back, I had the chance to shoot some pics at these abandoned train tracks. My friend and I had a lot of fun with it. I probably shouldn't have worn both the earrings and the sunglasses together, but I didn't think about it at the time, and I thought you should see the outfit anyways. I love this dress from boohoo plus, and I've worn it on several occassions already. You've seen the denim jacket from Monki before, and it's really become a fast favourite, too.

Have a happy Sunday!

No comments:

Post a Comment