May 13, 2014

There are worse things I could do

Faux Leather Biker & Daisy Print Skater Dress: Yours Clothing (gifted for review) //
Lace Frill Socks: Asos // Jelly Sandals: New Look @Asos // Sunglasses: old Pieces (similar HERE)


For et par uger siden blev jeg kontaktet af det engelske brand Yours Clothing, som spurgte, om jeg ikke kunne tænke mig at anmelde noget af deres tøj. Jeg var godt bekendt med mærket, da jeg havde shoppet lidt hos dem for år tilbage, men var stoppet da jeg ikke syntes at deres udvalg matchede min stil længere. Men efter et kig på hjemmesiden, syntes jeg at de havde oppet deres design igen, og jeg fandt rigtig mange fine ting. Derfor takkede jeg også pænt ja til tilbuddet, og valgte bl.a. denne kjole og imiterede læderjakke. 

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er helt skør med margueritprintet, som er superpopulært til forår og sommer, og derudover faldt jeg straks for længden og snittet på kjolen. Den sidder også helt perfekt på mig, er meget størrelsestilsvarende og i en lækker viscose, som ikke er for tynd. Jeg er ligeledes vild med længden på ærmerne, på trods af at de er lidt for brede til mig - men det er der nok andre der får glæde af, for vi er jo alle forskelligt byggede! Det eneste jeg egentlig har at udsætte på kjolen er, at jeg synes at printet "krakelerer" ret hurtigt. Efter at have haft kjolen på en enkelt gang er især blomsterne henover barmen krakeleret lidt. Det er som sådan ikke noget der gør, at jeg ikke vil gå med kjolen igen, da jeg synes at kjolen godt må have lidt "patina", men i princippet burde det ikke ske allerede efter en dag. Dog kan man ikke argumentere mod prisen - og til £26 (ca. 234 kr.) kan man heller ikke forvente alverden. Alt i alt synes jeg godt om kjolen, og jeg håber at Yours Clothing vil lave flere i samme snit! 

Den imiterede læderjakke er jeg tosset med. Den har igen det helt rigtige snit, samt den perfekte længde til mig. Normalt er jeg mest til sølvdetaljer, men denne har guldlynlåse, hvilket jeg egentlig bare synes er lækkert og giver den et finere look. Det er en udmærket kvalitet, den ser ikke for "fake" ud, og størrelsen er god. Dog ville jeg skulle et nummer op, hvis jeg havde planer om at bruge den lukket, eller med en trøje inden under. Det har jeg nu ikke tænkt mig, da jeg altid bruger mine læderjakker åbne. Jakken koster £50 (ca. 450 kr), hvilket jeg synes er virkelig fornuftigt - så igen hænger pris og kvalitet fint sammen. 

For at fuldende outfittet og opnå et 90'er-inspireret look, satte jeg mine nye jellysandaler (kan I huske dem fra I var børn?) og blondestrømper til, som tilføjede noget cute, og dermed gav en fin kontrast til den imiterede læderjakke.

I kan finde Yours Clothing lige HER - de sender til Danmark for ca. 63 kr.

NB! Tøjet er givet i gave til anmeldelse, men holdninger er som altid mine egne.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A couple of weeks ago, I was contacted by the british brand Yours Clothing, who wanted to know if I'd like to review some items. I was familiar with the brand, as I'd been shopping with them years ago, but had stopped, when I no longer felt they appealed to my style. After having browsed their website, I really think they've upped their game again, and I found quite a lot of nice things, which is why I happily accepted their offer, and chose this dress and faux leather jacket amongst a few other things.

It's no secret that I'm a big fan of the daisy print, which is very popular this spring and summer, and I immediately fell for the lenght and the cut of the dress, too. It sits perfectly on me, is true to size and made out of a nice Viscose, that isn't too thin. I also love the lenght of the sleeves, even if they are a bit wide on me - but I'm sure others will really value their fit, as we're all build differently! The only slightly negative thing I can say about this dress is, that the print "cracks" rather fast. After wearing it only once, the flowers across my bust have already cracked a bit. I don't necessarily mind this, as I do think the dress can pull off some patina, but out of principle, it shouldn't already happen after wearing it once. However, you can't argue with the price, and at £26 you can't expect too much. Over all I really love the dress, and I hope that Yours Clothing will make more in this cut!

I'm crazy about the faux leather jacket. Again, it has the perfect cut for me, as well as the right lenght. Usually I go for silver details, but this one has gold zippers, which I think add a more high-end look. The quality is nice, it doesn't look too "fake", and the sizing is good. If I wanted to zip it or wear it with a jumper underneath, I' would however have to size up. That's not something I plan on doing though, as I always wear my leather jackets open. The jacket is £50, which I think is more than fair, and once again the price and the quality match nicely.

To finish off the outfit and achieve a 90's look, I wore my new jelly sandals (remember those from when you were kids?) with lace socks, which added a cute touch, and gave a nice contrast to the faux leather jacket. 

You can find Yours Clothing right HERE - they ship worldwide.

Note: The items were gifted, but as usual, the opinions are my own.

1 comment: