Jun 2, 2014

I'm singing in the rain


For tiden har vi rimelig godt vejr herhjemme, men vi ved jo at den danske sommer kan være lunefuld, og at regnvejr er uundgåeligt. Derfor har man brug for en god regnjakke, og jeg har fået denne til anmeldelse af Ciso. Bare fordi det er en praktisk jakke, behøver man jo ikke at gå ned på stilen, og jeg synes at den er så fin med leopardprintet. Jakken er dejlig let, den har store lommer, er en smule figursyet og har en stor hætte. Jeg er rigtig glad for min, og den er også pakket med i kufferten til London, hvor jeg skal på ferie fra onsdag, og de desværre har lovet regn. I det mindste kommer jeg så til at se godt ud i min regnjakke nu! Find nærmeste forhandler af Ciso her, eller køb online hos Marthoni eller Zalando. Jeg har ikke kunne finde jakken online (endnu), men den er en del af deres sommerkollektion!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lately we've been having awesome weather in Denmark, but we all know how quickly that can change, and we can't avoid a bit (or a lot) of rain during the summer. That's why you need a good raincoat, and this one has been given to me by the danish brand Ciso for review. Just because it's a practical jacket, it doesn't have to be boring, and I really like the animal print. The jacket is nice and light, has big pockets, is slightly fitted and has a huge hood. I love mine, and I've packed it in my suitcase for my London trip this Wednesday. Sadly they're promising lots of rain, but at least I know I'll look stylish in my raincoat now! You can find out if there's a shop near you that sells Ciso right HERE, or you can shop part of the collection at Zalando (british site HERE). The raincoat isn't online (yet), but it is part of their summer collection though!

4 comments:

 1. Hej :) Dette har intet med den ellers fine regnjakke at gøre, men jeg vil gerne rose din blog. Jeg smiler altid lidt når jeg læser dine indlæg, du formår at sætte tøj sammen så det afspejler sti,, kant og personligt - uden hverken at blive rodet eller kedeligt! Det er super cool! :D

  Anna - wonderwomanwannabe.dk

  ReplyDelete
 2. alt for fed, hvornår kan man købe den? :)

  ReplyDelete
 3. and thanks for the shopping tip! there is a ciso near my vacation place in sweden :)

  ReplyDelete