Jun 1, 2014

Kiss Kiss Bang Bang


Quilted Sweat and Lace Bomber: JUNAROSE (gifted showroom sample) // Lip Print Shirt: Asos // PU Skirt: old Primark (similar HERE) // Lace Frill Socks: Asos // 
Babypink Cut Out Boots: River Island // Clutch: Zara // Nailpolish: Essie "We're in it together" // Rings: old Glitter & H&M

Som lovet får I her mit outfit fra den dag jeg var til JUNAROSEs bloggerevent. Jeg faldt over denne korte skjorte i Asos' "almindelige" linje, og måtte bare have den. Heldigvis er den oversize, så den passer mig stadig. Jeg elsker også bomberjakken fra JUNAROSE, som er i lækker sweatshirtmateriale med blonder, men jeg skal lige have tjekket op på, hvornår den kommer på shoppen, da det er et showroom sample. Prikken over i'et var mine fine, lyserøde støvler med ankelsokker. Et sjovt og legesygt outfit, som matcher min personlighed ret godt ;-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

As promised, here's my outfit from the JUNAROSE blogger event a few weeks ago. I'd come across this boxy shirt in Asos' main range, and just had to have it. Luckily it's oversize, so it still fits me. I also love the bomber jacket from JUNAROSE, which is in a sweat material with lace. I have to check when it's available for sale though, as this is a showroom sample. Babypink boots and cute frill socks finished off the outfit. A fun and quirky look, which suits my personality quite well ;-)

No comments:

Post a Comment