Jun 4, 2014

London Wishlist

London wishlist

Lige nu er jeg på vej til London, hvor jeg skal være på ferie i en uge. Her kan I se lidt af de ting, som jeg skal se nærmere på derovre. Jeg kunne helt sikkert godt tænke mig det hele, men jeg er ikke sikker på at budgettet er til det, og jeg må nok nøjes med et udpluk. Nike sneakers og Birkenstock sandaler er øverst på listen, så de ryger nok med hjem i hvert fald. Jeg har planlagt et par enkelte indlæg til jer mens jeg er undervejs, men ellers kan I følge mig på instagram @stickysweetdanish, hvor jeg dagligt poster billeder!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Right now I'm on my way to London, where I'll be on vacation for a week. Here are some of the things that I want to have a closer look at while being there. I'd definitely like to buy all of it, but I'm not sure my budget allows it, and I'll probably just have to stick with a few items. The Nikes and Birkenstocks are on top of my list though, so they'll most likely come home with me. I've planned a few posts for you while I'm away, but you can also follow me on instagram @stickysweetdanish, where I post pictures daily!

1 comment: