Jun 6, 2014

Summer Hair Don't Care


Så er det igen blevet tid til at anmelde lidt lækre produkter fra billigvoks.dk. Denne gang var temaet "sommer", og jeg valgte derfor nogle sommerlige hårprodukter. Jeg har allerede Kevin Murphy Hair Resort Texturiser, som jeg er rigtig glad for, så jeg syntes at jeg ville prøve den i sprayform. Jeg er også netop løbet tør for min seneste saltvandsspray, så det var det perfekte tidspunkt. Ikke overraskende, så er jeg helt vild med denne. Den dufter fantastisk af citrus og kokos, den sprayer meget fint og så giver den virkelig en god tekstur, ganske som den lover. Den kan både bruges i vådt og tørt hår, og bliver helt sikkert en favorit hos mig. Hvis du er ude efter et lækkert og casual surferlook vil jeg varmt anbefale den. 

Når nu håret får så meget saltvand sommeren over (enten fra havet eller fra spray), så er det også godt med et fugtighedskick. Derfor valgte jeg en sprayconditioner fra Schwarzkopf også. Den sprøjtes i håret efter hårvask, og skal ikke skylles ud igen. Jeg prøvede den netop forleden, og mit hår blev superblødt og blankt. Den har en ganske mild og behagelig duft, og er nem at dosere. Brug den i de tørre spidser, men ikke helt ind til hovedbunden, da håret så nemmere kommer til at se lidt fedtet ud. Hvis du har helt krise efter en tur i havet eller i poolen, så kan du også med fordel sprøjte den i inden du prøver at rede håret ud. Og har du bare en helt ustyrlig og tyk manke, ligesom jeg, så kan denne spray bruges efter hver eneste hårvask, så du undgår at håret filtrer (her vil jeg også anbefale at børste det med en Tangle Teezer).

Så kan sommeren bare komme an!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm reviewing some summer hair products from the danish website billigvoks.dk, which sadly doesn't ship internationally. I will however still recommend both products, which you can probably find somewhere near you, too. The salt water spray from Kevin Murphy creates great texture and smells incredible, and the spray conditioner from Schwarzkopf leaves your hair shiny and soft. Both get thumbs up from me!

Bring on the summer!

No comments:

Post a Comment