Jun 22, 2014

We keep this love in a photograph

Jacket: ASOS // Shirt: Ciso (gifted for review) // Skirt: DNY CPH // Sneakers: Nike // Bag: Pieces // Necklace: Pieces (gifted for review) // Nailpolish: OPI "Ski Teal We Drop" (manicure courtesy of SimplyBe)


Undskyld stilheden her på bloggen - jeg er først nu ved at komme mig over min tur til London og mit One Direction eventyr, haha! Men jeg vil prøve at catche up nu, så her er mit outfit fra den dag jeg rejste til London, og samme dag deltog i SimplyBe's presseevent. I må undskylde, hvis jeg ser lidt krøllet og træt ud på billederne - jeg nåede først at få taget dem sidst på dagen. Jeg havde en fab dag, hvor jeg hang ud med bl.a. Hanna fra The Wardrobe Challenge (som også har taget billederne her), Danie fra Danielle Vanier og Mayah fra Beautyful Youniverse. Jeg havde jo et par timers rejse foran mig, så om morgenen besluttede jeg mig for et mix af casual og fint, og havde bl.a. min nye denimskjorte fra Ciso på - den koster normalt 600 kr., men jeg har fundet den til jer på Zalando for blot 329 kr (HER). Derudover havde jeg min blå broderede blazer/dusterjakke fra Asos på, samt et sort miniskirt. Halskæden fra Pieces (som kommer i butikkerne i løbet af sommeren) gav lidt pift til outfittet, og mine Nike sneakers gav en cool og casual kontrast. Og så var jeg i øvrigt helt vild med den manicure jeg fik hos SimplyBe - jeg skal helt sikkert ud at have fat i den farve!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm sorry for the silence on the blog - I'm just now coming back to Earth after my trip to London and my One Direction adventure, haha! But I'm trying to catch up now, so here's my outfit from the day I travelled to London, and attended the SimplyBe Press Day that afternoon. I apologize for looking a bit tired and crinkled in the pics, but I didn't manage to snap any until the end of the day. I did however have a fab time with Hanna from The Wardrobe Challenge (who also took these pictures), Danie from Danielle Vanier and Mayah from Beautyful Youniverse. I had a couple of hours to travel, so that morning I decided to mix casual and smart, and wore my new denim shirt from Ciso - it's usually £80 but I found it for you on sale for £44 on Zalando (HERE - check your own country site here). Besides that I wore my blue embroidered blazer/duster jacket from Asos, as well as a black mini skirt. The necklace from Pieces (which will be in stores during the summer) gave some colour to the outfit, and the Nike sneakers added a cool and casual contrast. I also loved the manicure I got at the SimplyBe event - I definitely need to get my hands on that colour!

1 comment:

  1. Great post Hun! It's always a lot of fun hanging out with you xx

    P.S thanks for the link x

    ReplyDelete