Jul 22, 2014

I know that my voice is buzzing in your head

Lace Bomber: old Zizzi // Dress: Yours Clothing (gifted for review) // Hat: Topshop // Bag: Primark // Boots: old River Island

Så er jeg endelig tilbage på bloggen. Jeg beklager mit fravær, men nogle gange sker der noget i ens virkelige liv som bare er så meget større og vigtigere, end at få smidt noget op på en virtuel platform. Misforstå mig ikke, jeg elsker min blog, men nogle gange føles det bare så ligegyldigt i forhold til, hvad der ellers sker omkring mig. Men bloggen er et fristed, et sted hvor jeg i små glimt kan flygte fra virkeligheden, et sted hvor jeg kan udfolde mig kreativt, og hvor jeg (forhåbentlig) kan påvirke andre mennesker på en positiv måde - og derfor kunne jeg jo slet ikke forestille mig et liv uden. Så her er jeg, og her vil jeg forblive. Men jeg kan intet sige om, hvor ofte eller hvor meget jeg kommer til at blogge - det vil garantere svinge lidt, som det jo faktisk altid har gjort. 

Anyways - back to business: mit outfit i dette indlæg! Billederne er fra da jeg var i London i starten af juni, og kjolen er fra det britiske mærke Yours Clothing. Desværre er den stort set udsolgt nu, men kig endelig forbi shoppen - de har virkelig mange fine kjoler, og endda til gode priser! Jeg elsker at kjolen her er i et lidt kraftigt stof og den er superblød at have på. For at give den noget kant, satte jeg den sammen med hat, støvler og firkantet taske, og så var jeg klar til Afternoon Tea. Jeg havde en helt fantastisk tur til London, og jeg har allerede nu planer om at skulle tilbage til juni næste år!

Jeg håber at I nyder sommeren derude, og at I stadig læser med. Jeg har planer om flere indlæg i de kommende uger, hvor der jo også vil være modeuge i København, og derfor ekstra cool ting at blogge om! xx 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm finally back on the blog. I'm sorry for my absence, but sometimes things happen in real life that are just so much bigger and more important than updating a virtual platform. Don't get me wrong, I really love my blog, but sometimes it just seems so pointless compared to what else is going on around me. But the blog is my safe haven, it's a place where I can flee to in small glimpses and escape from reality for a bit, a place where I can be creative, and (hopefully) a place where I can influence other people in a positive way - which is why I couldn't imagine my life without it. So here I am, and here I'll stay. But I can't promise you anything about how often or how much I'll blog - it'll probably be somewhat on and off in periods, as it always has been really.

Anyways - back to business: my outfit in this post! The pictures are from my trip to London at the beginning of June, and my dress is from the british brand Yours Clothing. Unfortuntely, it's almost sold out now, but do stop by their website - they have a lot of pretty dresses, and affordable ones at that! I love how this dress is in a thicker quality, and it is so soft to wear. To give it an edge, I wore a black hat, boots and a square bag with it, and then I was ready for Afternoon Tea. I had an amazing time in London, and I'm already planning on going back in June next year!

I hope you guys are enjoying your summer, and that you're still sticking around. I have several posts planned over the next few weeks, and with Copenhagen Fashion Week coming up, there'll be extra cool stuff to blog about! xx

No comments:

Post a Comment