Aug 20, 2014

But if you close your eyes, does it almost feel like nothing changed at all

Jackie Sleeveless Shirt (gifted for review) // DNY CPH Tube Skirt // Bronx Ankle Boots (old) // Topshop Hat // Primark Bag

Her er et outfit fra forleden, hvor vejret stadig var til bare arme og bare ben - hvor hurtigt har det ikke lige slået over? Det er jo helt vildt! Men, men, men - det her outfit ville også se rigtig cool ud med sorte strømpebukser og en lang cardigan til, og det kommer jeg helt sikkert til at bruge til efteråret. Skjorten er endnu en ting fra Jackie, som forhandles i Bilka og Føtex, og den er i butikkerne nu - også i to andre farver/print. Jeg er virkelig overrasket over dens kvalitet og pasform. Det kan nemlig være rigtig svært at finde skjorter der ikke gaber når man har en stor barm, men den her sidder helt perfekt. Jeg kan også godt lide at den er lidt gennemsigtig, men uden at det er nødvendigt at have noget inden under. Man ser bare lidt af BH'en, og det synes jeg faktisk er fint. En anden ting jeg synes er lidt fint, er mit nye hår med hat! I det hele taget er jeg så glad for at jeg tog beslutningen om at få klippet det lange hår - jeg synes at det giver et helt andet look, og det har jeg længe savnet. Endnu engang tak til søde Tine, som klippede mig inden modeugen!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here's an outfit from last week when the weather was still warm enough to walk around like this - it's turned around quickly, and we have fall-like weather in Denmark now! But this outfit would also look good with black tights and a long cardigan, and I'll definitely be wearing it like that during fall. The shirt is another item from a danish supermarket chain, and I'm pleasantly surprised by it's quality and fit. It can be really tricky to find button-up shirts when you have a large chest, but this one fits me perfectly. I also like that it's slightly see-through, but without showing too much - just a hint of the bra, which I actually really like. Another thing I like, is how my new hair looks with a hat! I'm just generally happy that I decided to get it cut - I think it gives me a whole new look, which I've wanted for quite some time. Once again a huge thanks to the amazing Tine who cut my hair before Fashion Week!

1 comment:

  1. Sikke en fantastisk blog du har. Jeg dit interview med Sisse inde på hendes blog og blev straks nysgerrig og du har hermed fået en ny læser. Virkelig dejligt, at se hvor meget en kvinde kan hvile i sig selv. (jeg har det meget bedre med lige at have kværnet en pose chips, høhø).
    Jeg har selv kæmpet med min vægt i lidt over 1 år efter jeg blev færdig med min uddannelse og jeg har den dag, det rigtig godt med min krop og synes det er vigtigt at få ud i verden, hvordan vi kvinder hviler bedst mulig vis i vores kroppe. Så kæmpe ros til dig :-)

    ReplyDelete