Aug 27, 2014

Caught in the grey

Jackie Cardigan (gifted for review) // Jackie Grey Knitted T-shirt (gifted for review) // Carmakoma "Elgon" Jeans // Le Coq Sportif Sneakers // Pieces Bum Bag

Nogle gange skal det bare være casual og behageligt - og så er jeans, t-shirt og cardigan det sikre valg. Denne cardigan fra Jackie holder dig med garanti varm hele efteråret og vinteren, det er en rigtig blød og vamset kvalitet, og jeg er vild med mønstret og farverne. Grå hitter altid hos mig til efterår og vinter! T-shirten er også fra Jackie og er i en tynd, strikket kvalitet. Jeg har den også i sort, og synes at de har den fedeste pasform. Desværre føler jeg at de fnulrer ret hurtigt, men det er nok svært at undgå når det er strik. I det mindste har de en virkelig god pris, ligesom cardiganen og resten af Jackies udvalg. Til de af jer der ikke ved det, så forhandles Jackie i Bilka og Føtex, og både t-shirt og cardigan skulle være kommet i butikkerne nu. De mørkegrå jeans er fra Carmakoma, og er også netop kommet på shoppen. Så igen kan I se, hvor let det er at mikse tøj fra forskellige prisklasser!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sometimes you just gotta stay casual and comfy - and jeans, t-shirts and cardis are made for just that. The cardigan and t-shirt in this outfit are from Jackie, sold by a danish supermarket chain and the jeans are from Carmakoma and have just landed on the webshop. Grey is always in style for autumn and winter in my book, and once again you can see how easy it is to combine items of different price classes into one outfit!

1 comment:

  1. What a nice casual outfit, the card is lovely!

    ReplyDelete