Aug 7, 2014

I hope you always know what's true


Carmakoma "Sister" Dress  (gifted for review) // Primark Monochrome Backpack // Adidas Adistar Racer Sneakers // H&M Rings // Haircut by Tine Christensen 

Nogle gange skal ting bare være simple - og det var netop hvad jeg tænkte om mit outfit til i løbet af dagen i lørdags, hvor jeg både var til Zizzi Blogger Event og til Carmakoma Black Carpet Catwalk Street Party. Derfor hoppede jeg i denne lækre nyhed fra Carmakoma, et par spritnye sneakers og min lille, sort/hvide rygsæk. Enkle fingerringe gav et pift, og mine nyklippede lokker røg halvvejs op i en knold, som jeg syntes passede til det sporty look. Det eneste minus ved kjolen var, at det var en meget varm dag og at stoffet derfor krøllede ekstra hurtigt. Men ellers var jeg helt vild med den, og mit outfit blev præcis som jeg havde ønsket det!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sometimes you just want things to be simple, and that's exactly how I felt about my daytime outfit on Saturday, where I was headed to both the Zizzi Blogger Event and the Carmakoma Black Carpet Catwalk Street Party. So I wore my new Carmakoma dress, a pair of brand new sneakers and my little black & white backpack. Simple rings added that little extra, and I put my newly cut hair halfway in a bun, which I felt went very well with the sporty look. The only downside to the dress was that it was a very hot day, and that the fabric crinkled even faster than usual. But besides that, I absolutely loved it and my outfit turned out exactly how I had planned! 

1 comment:

  1. Love Love your New Haircut.
    Claudia :-))

    ReplyDelete