Aug 17, 2014

L'amour fou

Jackie T-shirt (gifted for review) // Carmakoma Skirt // Adidas Sneakers // H&M Rings

Her får I et cool og casual hverdagsoutfit fra forleden. T-shirten er fra Jackie, som sælges i Bilka og Føtex - og den skulle gerne være i butikkerne nu. Jeg er virkelig ikke for fin til at shoppe tøj i Bilka eller Føtex, hvis jeg ser noget jeg godt kan lide. Og til deres priser kan alle være med! Jeg mixer dog gerne tingene, og outfittet her er et eksempel på, hvordan man sagtens kan blande billige og lidt dyrere ting i samme look. Nederdelen i imiteret læder er fra Carmakoma og er et af mine yndlingselementer i min garderobe, da den passer til så meget. Jeg er vild med dens snit og længde. For at understrege det sporty look, hoppede jeg i mine nye yndlingssneakers fra Adidas, og til sidst tog jeg nogle simple sølvringe på. Nemt, behageligt, praktisk - men stadig cool. Sådan nogle outfits elsker jeg!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here's a cool and casual outfit for everyday use. The t-shirts is from a danish supermarket brand called Jackie. I'm not too fancy to shop clothes in supermarkets, if I see something I like. And with those prices, everyone can afford something! I like to mix things though, and this outfit is an example of how to mix cheap and more expensive items into one look. The faux leather skirt is from Carmakoma and is one of my favourite items in my wardrobe, as it goes with just about everything. I love the cut and lenght of it. To accentuate the sporty vibe, I wore my new fave sneakers from Adidas, and then finished off the look with some simple silver rings. Easy, comfortable, practical - but still cool. I love outfits like these!

1 comment:

  1. Sikke et fint outfit, Rikke - og hvor ser du sød ud på billederne! Jeg købte et par bukser i Kvickly i sidste måned, og jeg har boet i dem lige siden.

    ReplyDelete