Sep 25, 2014

Jane Iredale Refill Me Brush & Amazing Base Mineral Powder

(Picture borrowed from KontrolMag)

Jane Iredale Refill Me Brush // Amazing Base Mineral Powder (gifted for review by billigvoks.dk

For noget tid siden modtog jeg ovenstående mineralpudder, samt genopfyldelig børste fra Jane Iredale af billigvoks.dk. Jeg har tidligere prøvet at bruge Bare Minerals, men har aldrig været den der var afhængig af mineralpudder. Det er jeg nu! Jeg bruger stadig min BB Cream inden under, men Jane Iredales mineralpudder giver en fantastisk dækning. Hvis jeg vil have den kraftig, bruger jeg pudderen direkte på min børste på traditionel vis, men ønsker jeg en lidt mere naturlig dækning, bruger jeg pudderen i den genopfyldelige børste. Børsten er supersmart, og nem at have med i tasken. Med et par klik kan du åbne og lukke for tilførslen af pudder, og er dermed garanteret at du ikke spilder noget. Børsten er desuden af en utrolig lækker kvalitet og af ægte pony- og gedehår. Jeg er kæmpefan! I finder Jane Iredales produkter på billigvoks.dk HER

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[Review for a danish website]

Some time ago I received the Amazing Base Mineral Powder and Refill Me Brush from Jane Iredale via billigvoks.dk. I'm addicted, and can highly recommend the brand!

No comments:

Post a Comment