Oct 11, 2014

God only knows what I'd do without you

Jackie Cardigan (gifted for review) // Forever21+ Bodystocking // Forever21+ Lace Skirt // Old River Island Boots 

Som I måske har bemærket, så har jeg i løbet af de sidste par måneder anmeldt lidt tøj fra Bilka og Føtex's mærke Jackie (se bl.a. HER og HER). De har nogle fine ting til billige penge, og jeg synes kvaliteten er overraskende god i forhold til at prisen er så lav. Jeg er især vild med deres strik og t-shirts, og cardiganen i dette outfit kan snildt bruges som overgangsjakke, fordi den er så varm. Den er meget kraftig, superblød og så har den lommer og lynlås. Det eneste jeg vil anbefale jer i forhold til denne er, at I går en størrelse op. Jeg synes den er en smule lille i det. Men prøv jer frem i butikken! Både bodystocking og nederdel i dette indlæg er fra Forever21+ fra da jeg var i New York. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I've been reviewing items from Jackie (a brand exclusive to danish super market chains Bilka and Føtex) over the past few months - HERE and HERE for instance. They have some nice things for a low price, and the quality is suprisingly good. I especially love their knitwear and t-shirts, and the cardigan in this post can also be worn as a jacket at the moment, as it's so incredibly warm. The bodystocking and the skirt are both from Forever21+ from when I was in NYC.

3 comments:

 1. The texture on this jacket is ridiculoussss, yessss!

  ReplyDelete
 2. Lovely outfit, that cardigan looks so great!

  Satu
  http://xlelamaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. This outfit is amazing and that jacket looks so chic and comfortable!

  ReplyDelete