Nov 22, 2014

You've got a pretty kind of dirty face [JUNAROSE #1]

JUNAROSE Faux Leather Jacket (gifted for review) // Carmakoma "Nordend" Sweatshirt // ASOS Curve Busted Knee Skinny Jeans // Asos Beanie // Zizzi Boots (old) // Michael Kors "Slim Runway" Watch 

Så er jeg endelig ovre specialet og kan vende tilbage til mit (nye) liv! Jeg afleverede i tirsdags, og på mandag starter jeg i fuldtidspraktik, så denne uge har stået på afslapning i familiens skød i min hjemby, Odense. Det betyder, at jeg også endelig har haft noget at lave uden for mine fire vægge, og har kunne tage outfitbilleder igen - og vigtigst af alt: Jeg kan begynde at blogge mine JUNAROSE ting!

Som I måske ved, er jeg en af JUNAROSEs nye ambassadører, og det betyder at I hver måned kommer til at se fede JUNAROSE styles på bloggen. Dette er dermed mit første indlæg ud af 12 - og det omhandler min nye yndlingsjakke: min imiterede læderjakke fra JUNAROSE. Siden jeg fik den for en måneds tid siden, har den siddet på mig nærmest uafbrudt, og den er uden tvivl blevet en favorit i garderoben - bl.a. fordi den passer til absolut alt. 

I går var jeg på café og ude at shoppe i Odenses gågade med min søster og veninde, og derfor skulle outfittet være varmt og praktisk, men stadig smart. Jeg hoppede derfor i et sort-på-sort outfit, hvor jeg lod detaljerne tale: jakkens quiltede ærmer, sweatshirtens tigerhovedbroderi og buksernes hullede knæ. Casual, nemt og cool!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm finally over my master thesis and can return to blogging, which means I have time to wear- and blog about all my new JUNAROSE clothes. As you may know, I'm one of their new ambassadors, so each month you'll see some of their styles on the blog. This is the first JUNAROSE post out of 12, and it's all about my new fave faux leather jacket, which goes with everything!

Yesterday I went shopping in the streets of my hometown Odense, and wanted to wear something practical and warm, while still staying stylish. I chose this black-on-black look and let the details speak for themselves: the quilted sleeves, the embroidered tiger head and the busted knees. Casual, easy and cool!

4 comments:

 1. I am so here for this!! I feel the whole look deeply and adore you in it!

  Fantastic-bombastic!!!

  <3
  margot

  margotmeanie.com

  ReplyDelete
 2. Yayyyyyy thesis over!! Congratulations babe! AND you look like sex on a stick, love this! xx

  ReplyDelete
 3. Congrats on finishing your thesis! I love this look, so edgy and chic!

  http://curvygirlthin.blogspot.co.uk

  ReplyDelete