Jan 14, 2015

School's out forever [JUNAROSE #3]

JUNAROSE Longline Blazer (gifted for review) // ASOS Collared Shirt // ASOS Bow Tie // Carmakoma Leggings // ASOS Boots // New Look Clutch // Michael Kors Watch

Så er jeg tilbage med et nyt outfit! Jeg beklager at der stadig er så langt imellem, men jeg lover fortsat at prøve at oppe mig. Hvis savnet bliver for stort, er jeg langt mere aktiv på instagram: @stickysweetdanish

Dette outfit havde jeg på i lørdags, da jeg sammen med mine forældre fejrede min karakter for specialet, og dermed at jeg nu officielt er færdiguddannet cand.mag. Som I nok bemærkede, havde vi i lørdags besøg af stormen Egon, og derfor var det desværre helt umuligt at tage billeder udenfor. Øv! Jeg gjorde det dog så godt jeg kunne inde i varmen, og håber at I får de vigtigste detaljer med.

Blazeren er en af mine absolutte yndlingsting i garderoben pt., og jeg har mere eller mindre boet i den siden jeg fik den. Den har en supercool længde, og den passer bare til så mange outfits og udtryk. En af mine favoritting at mixe den med er dog helt klart den lange, hvide skjorte. Sammen giver de et cool businesslook, men den store sløjfe og den ternede clutch gav sættet her et lidt quirky touch. I kender mig - det må endelig aldrig blive for almindeligt jo!

I kan finde blazeren lige HER.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm finally back with an outfit! I'm sorry I haven't found a better rhythm yet, but I promise to keep trying my hardest. If you miss me too much, I'm a lot more active on instagram: @stickysweetdanish

I wore this outfit on Saturday when my parents and I celebrated my grade on my master thesis and that I'm now officially no longer a student, but a Master of Arts. Unfortunately Denmark was hit by a storm, so I couldn't take pictures outside, but I tried my best indoors. I hope you can still catch the details.

This blazer has been a wardrobe favourite of mine ever since I got it. It has an amazing lenght and it goes with so many outfits and looks. One of my fave things to pair it with is the white, longline shirt. They create a cool business look, but the big bow tie and the grid clutch added a quirky touch to the outfit. You know me - I can't let it be too plain!

You'll find the blazer right HERE.

2 comments:

 1. Hej Rikke,
  Elsker dit outfit!
  Jeg leder lige pt efter en lang hvid skjorte noget ala den du har på.. syntes ikke jeg kunne finde den inde på asos :)
  Nogen bud på hvor jeg kan finde en af slagsen i plus size og S.U venlig :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak!

   Jeg har set forskellige hvide skjorter - prøv fx Carmakomas "Jasminus" i hvid, eller kig på Asos Curve/New Look Inspire eller H&M. Nogle gange findes der oversize ting i de almindelige afdelinger - sådan fandt jeg fx denne :-)

   God jagt!

   KH Rikke

   Delete