Jan 2, 2015

When the night is coming down on you, we will find a way through the dark [JUNAROSE #2]JUNAROSE Lace Dress (gifted for review) // Jackie Cardigan // Asos Boots // Michael Kors Watch

Long time, no see! Hold da op, det er virkelig længe siden at jeg har blogget - sorry. Efter endt specialeskrivning midt i november tog voksenlivet over, og jeg skulle vænne mig til fuldtidsjob. Dét kombineret med, at det er utrolig svært at skyde billeder når det er mørkt udenfor når jeg får fri, har vist sig at være den største udfordring. Men, men, men: jeg er her endnu, og jeg vil prøve at blive bedre til at planlægge at tage outfitbilleder, så jeg kan begynde at opdatere bloggen oftere igen.

Først får I her mit juleoutfit fra den 24. Jeg havde min nye kjole fra JUNAROSE på, som jeg kombinerede med en lun cardigan, fordi vi i min familie klæder os pænt på juleaften, men ikke alt for dressed up. Der skal være plads til hygge! Kjolen havde jeg desuden også på nytårsaften, bare med en blazer til i stedet. Jeg er rigtig glad for den, den sidder pænt (og størrelsestilsvarende) og har en god længde - og sorte blonder holder bare altid. Og så er den faktisk på udsalg nu lige HER!

Jeg håber at I alle har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i 2015. Må det blive et fantastisk og fashionabelt år!

P.S: Ja, jeg er blond nu! Det kommer der et indlæg om snarest ;-)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Long time, no see! I can't believe how long it's been since I've posted - sorry. After finishing my thesis writing mid November, I was met by adult life and a fulltime position, which I had to get used to. All of that combined with the difficulties of taking pics after work when it's dark outside, has proved to be quite the challenge. But, I'm still here and I promise I'll try and plan better, so I can start updating the blog more often again.

However, here's my outfit from Christmas Eve on the 24th. I was wearing my new dress from JUNAROSE, which I combined with a cozy cardigan, because in my family we dress nice for Christmas, but we don't dress up all the way - it has to stay cozy! I also wore this dress on New Year's, but with a blazer instead. I love it - it fits perfectly (true to size) and has a great lenght - and black lace is always in style. And guess what? You can actually get it on sale right now HERE!

I hope you all had very happy Holidays and have made it safely into 2015. Here's to a great and fashionable year!

P.S: Yes, I'm blonde now! I have a seperate post on this coming up! ;-)

2 comments:

  1. ahh love!!! the blonde looks so good!!! 😍😍😍

    ReplyDelete
  2. Such a pretty dress and I love the addition of the cozy cardigan xx

    ReplyDelete