Apr 21, 2015

Black Horse and the Cherry Tree [JUNAROSE #6]

JUNAROSE Leather Jacket (gifted for review) // Veto Jeans Dipped Hem Shirt (gifted for review) // DNY CPH Tube Skirt // Monki Brogues (old) // Ray-Ban Sunglasses


I går tog jeg et smut forbi Bispebjerg Kirkegård sammen med Tanja fra Miss Cherry Lipz, for vi var simpelthen nødt til at tjekke den meget hypede allé med kirsebærtræer ud. På trods af at jeg havde set billeder derfra, havde jeg ikke rigtig forventet det helt store, udover at jeg regnede med at der ville være fyldt med mennesker. Og det var der. Men mellem horder af mennesker på jagt efter det perfekte selfie, fandt jeg også noget helt andet - jeg fandt magi. Ingen billeder kan yde skønheden retfærdighed, som man sådan spadserer under et tag af lyserøde blomster. Jeg var ovenud betaget, og er oprigtig glad for at have hørt om stedet. Nu ville jeg bare ønske at jeg var én af de få, der kendte til kirkegårdens magiske oase. For hvor er det et skønt sted at koble af efter en hektisk dag, at suge fornyet energi til sig og tro på forårets løfte om liv og glade dage forude. Kirsebærtræerne blomstrer ikke længe endnu, men det bliver bestemt ikke mit sidste besøg på Bispebjerg Kirkegård, som danner rammen om mange smukke steder.

For tiden lever jeg i min nye læderjakke fra JUNAROSE. Jeg har aldrig ejet en ægte læderjakke, men har været glad for, at PU og læderlook bliver bedre og bedre, så man snart ikke kan kende forskel. Men forskel er der! Hvor man kan føle sig helt indelukket og blive alt for hurtig varm i en uægte læderjakke, er følelsen af ægte læder intet mindre end fantastisk. Jakkens pasform er også rigtig god og størrelsestilsvarende - måske en lille smule til den store side. Hvis du ligger imellem to størrelser, vil jeg i hvert fald anbefale dig at gå efter den mindste. Ikke mindst fordi en læderjakke gerne må stå åben. 

Skjorten jeg har på, er endnu en ny favorit, som jeg allerede har været i adskillige gange. Den er fra Veto, og jeg elsker dens oversize fit og at den er lidt længere bagpå. Jeg bruger den både sammen med skinnyjeans og som her, udover en stramtsiddende nederdel. I kan bl.a. købe Veto hos Navabi. Skjorten finder I HER.

Strømpebukser, sorte herresko, mit Michael Kors ur og mine Ray-Bans fuldendte outfittet, som er enkelt, casual og cool - akkurat som jeg kan lide det!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I went to see the Japanese Cherry Blossom trees at Bispebjerg Cemetary with Tanja from Miss Cherry Lipz yesterday. It was a magical experience! I wore my new leather jacket from JUNAROSE that I absolutely adore and a dipped hem oversize shirt from Veto. You can buy Veto at Navabi - find the shirt HERE. I styled the look with black tights and brogues, my Michael Kors watch and Ray-Ban sunnies, which made for a simple, casual and cool outfit - just the way I like it!

1 comment:

  1. Love this!!! The trees look stunning! I need to come visit! :D <3

    ReplyDelete