May 25, 2015

Let's watch the flowers grow [Yours Clothing Review #2]

Karina's outfit: Floral Dress  (gifted for review) // Zara Heels
Rikke's outfit: Floral Shirt // Monochrome Skirt  (both gifted for review) // Primark Heels

Som lovet i sidste blogindlæg (HER), kommer nu anden del af min og Karina fra Copenhagen Curves' anmeldelse af tøj fra Yours Clothing. Denne gang kaster vi os over nogle fine, blomstrede sager.

Karina valgte en sød kjole, mens jeg gik efter en blomstret skjorte, som jeg parrede med en sort/hvid nederdel for at gøre looket lidt mindre nuttet og lidt mere cool. Nederdelen er i et kraftigt og strækbart materiale, nærmest som scuba. Den har en flot pasform og en perfekt længde til mig, da jeg gerne vil vise lidt ben. 

Skjorten er simpelthen fantastisk. Jeg havde ikke umiddelbart regnet med, at jeg ville blive SÅ glad for den, da jeg jo ikke går helt vildt meget i farver for tiden. Men jeg elsker den, og jeg får altid så mange komplimenter når jeg har den på. Den sidder fantastisk og gør sig også virkelig flot til jeans. Jeg holder faktisk øje med den i andre farver nu!

Smut forbi Karinas blog og læs hendes indlæg HER

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

As promised in my last post (HERE), there's a second part of mine and Karina from Copenhagen Curves' review of Yours Clothing items. This time the theme is floral.

Karina chose a gorgeous floral dress, while I went for a floral shirt that I paired with a monochrome skirt to make the look less cute and a bit more cool. The skirt is in a thick and stretchy fabric, kind of like scuba. It has a great fit and a perfect lenght for me, as I like to show a bit of leg.

The shirt is simply amazing. I hadn't expected to actually like it as much as I do, since I don't wear a lot of colours at the moment. But I've fallen madly in love with it and I always get so many compliments when I wear it. The fit is great, too, and it also looks fab with jeans. I'm actually keeping an eye out on different versions of it now!

Stop by Karina's blog and read her post HERE.

No comments:

Post a Comment