Jun 9, 2015

It's Such A Perfect Day, I'm Glad I Spent It With You [JUNAROSE #7]Sikke en fantastisk dejlig weekend vi har haft! Da solen skinnede i fredags, var jeg med min søde veninde Henriette inde i byen og nyde de mange forskellige tiltag: Distortion, Kvindernes 100-års stemmeret og Little Copenhagen. Det var vildt hyggeligt, og jeg havde et casual cool oufit på, som passede perfekt til lejligheden. 

I anledning af solskinnet, hoppede jeg i mine nye JUNAROSE shorts. Jeg kan slet ikke begynde at beskrive, hvor fantastiske de er. Pasformen er virkelig god til min æbleform, da der er masser af stretch i, længden er helt rigtig og så er de bare SÅ behagelige at have på. Jeg forudser at jeg kommer til at bo i dem i løbet af sommeren (hvis vejret er med os!).

Derudover havde jeg min sorte high neck t-shirt fra ASOS Curve på, som har slidser i siderne. Den er også hurtigt blevet en favorit i garderoben og kan bruges både casual som her, eller til lidt pænere brug - og så må vi ikke glemme min Markberg taske i ægte læder og med ponyskind. Det var kærlighed ved første blik!

Hvad lavede I i weekenden?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The weather was amazing in Denmark this weekend, so my friend Henriette and I went for a stroll in Copenhagen City. We had a great time and I wore a casual cool outfit that went perfectly with the sunshine.

Due to summer finally making it's arrival, I was wearing my new JUNAROSE shorts. I can't even begin to describe how comfortable they are, how well they suit my apple shape and how perfect the lenght is. I predict I'll be living in these during the next few months (if the weather plays along!).

I also wore my black high neck tee with split sides from ASOS Curve, which has quickly become another wardrobe favourite. I can wear it casual like this, or more dressed up. And let's not forget my genuine leather and pony skin bag from Markberg. It was love at first sight!

How was your weekend?

No comments:

Post a Comment