Jun 7, 2015

Urtekram Nordic Birch Skincare


Det er ved at være længe siden at jeg har anmeldt produkter fra billigvoks.dk, men for nogle dage siden fik jeg mulighed for at teste tre af de lækre, økologiske produkter fra Urtekram, som billigvoks.dk nu er begyndt at forhandle. Jeg greb straks chancen for at teste tre fra Nordic Birch-serien, da jeg forelskede mig i shower gel'en hjemme hos mine forældre for flere måneder siden, men ikke havde fået den købt endnu. 

Jeg har kun haft prøvet produkterne i et par dage nu, men jeg er allerede totalt forelsket. Duften er helt fantastisk, meget frisk og ja, nordisk, hvis man kan sige det, haha! Kropsshampooen er meget drøj i brug og efterlader mig med en skøn, ren følelse og svag duft, mens cremen trænger hurtigt ind og lader til at leve op til sit navn og tilføje huden masser af fugt. Den eneste jeg har haft lidt vanskeligheder ved, er rensecremen. Den er meget flydende og jeg skal passe på med ikke at få den i øjnene, for den svier helt vildt, hvis jeg ikke er forsigtig. Nu ved jeg det dog, og kan undgå det, men man skal lige være obs!

Alt i alt er jeg virkelig glad for produkterne og de forhandles som altid til ekstremt gode priser hos billigvoks.dk. Det bliver ikke sidste gang, at jeg bestiller i hvert fald kropsshampooen derfra!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm reviewing some skincare products by the Danish brand Urtekram for billigvoks.dk. Sadly they are not available outside of Denmark.

No comments:

Post a Comment