Aug 4, 2015

I can't feel my face when I'm with you

ASOS Curve Maxi Tee // ASOS Curve Ripped Knee Jeans (both gifted for review) // Converse Sneakers // Prag Copenhagen Leather Bum Bag // Michael Kors Watch // Ray-Ban Sunglasses

For et par uger siden blev jeg spurgt, om jeg ikke kunne tænke mig at være ambassadør for ASOS Curve under Copenhagen Fashion Week. Det tog mig ikke mange sekunder at svare "JO!", for jeg elsker ASOS og ASOS Curve, og shopper der jævnligt, som I sandsynligvis har bemærket. Jeg kunne imidlertid slet ikke vente med at hoppe i tøjet, så jeg tog forskud på glæden forleden, og derfor får I allerede et indlæg nu! 

Jeg er blevet helt vild med lange t-shirts og skjorter udover jeans, hvilket jo også passer ret godt til den årstid vi går i møde, og derfor skulle denne lange sag fra ASOS Curve absolut hjem og bo hos mig. Jeg synes det er så cool, sådan som den har høje slidser i siderne. Den kunne også være fed udover en stramtsiddende tubenederdel med strømpebukser til. De lækre skinnyjeans med rips ved knæene er højtaljerede og har rigeligt med stræk - jeg vil anbefale at gå en størrelse ned, hvis I bestiller dem.

Kig også forbi min Instagram @stickysweetdanish, hvor der altid er mange flere outfits og snapshots fra mit liv og dagligdag.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A couple of weeks ago, I was asked to be an ASOS Curve Ambassador during Copenhagen Fashion Week, and it didn't take me many seconds to start jumping up and down with excitement. I absolutely love ASOS and ASOS Curve and shop there on a regular basis, which you may have noticed. I was so excited, that when the clothes came, I couldn't wait until CPHFW to shoot an outfit, so here's one now already!

I've fallen absolutely in love with long tees and shirts over jeans, which fits the upcoming season very well, and which is why this maxi lenght tee had to be mine. I think it's rad, and I love the split sides. It would also look cool over a tight mini skirt with tights. The amazing ripped skinny jeans are high-waisted and have a lot of stretch to them - I'd recommend you to size down when ordering.

Make sure to stop by my Instagram @stickysweetdanish, too, where I always upload outfits and pics from my everyday life.

1 comment:

  1. I need a maxi length tee in my life! :) Great Outfit - I love it!

    Lena from http://greenribbonplus.de

    ReplyDelete