Oct 21, 2015

All these little things [Bag Essentials #1]


levevis neglelakfjerner uden acetone (c/o PR Connect)
Vores Pharma Tattoo Creme (c/o PR Connect)

Småt, men godt! Her er et udpluk af nogle af de ting, som er at finde i min taske for tiden. 

Jeg elsker neglelak, og Essie er ét af mine yndlingsmærker. billigvoks.dk forhandler dem til ekstremt gode priser, så derfor har jeg efterhånden også en rimelig god samling. Disse to farver er min nyeste tilføjelse, og de er perfekte til efteråret. "Luxedo" er en vildt lækker sort/rød lak og "Petal Pushers" er en flot lysegrå. Når jeg skifter imellem farverne, bruger jeg helst en neglelakfjerner uden acetone. Denne er fra Levevis, som forhandles i Føtex. Det kan godt tage en smule længere tid at fjerne lakken, men til gengæld plejer den neglene! Tattoo-cremen er ligeledes fra Føtex og er fra deres mærke Vores Pharma. Jeg skal snart have en lille, ny tatovering - men indtil da, plejer jeg mine eksisterende. På trods af at de ikke er nye, har de nemlig rigtig godt af at blive smurt, for bedre at bevare farven og se friskere ud.

Et par andre, helt uundværlige ting i min taske, er en ekstralang oplader til min iPhone, samt en Powerbank, hvis jeg ikke har adgang til strøm. Begge dele er fra onkelbillig.dk, som forhandler tilbehør og gadgets til telefoner til vildt gode priser. Powerbanken med 4 gange opladning koster fx kun 349 kr. og der følger stik med, som passer til alle telefoner. Som blogger og ivrig koncertgænger, kan jeg slet ikke leve uden!

Hvad er der i din taske?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

It's in the little things! Here are some of my bag essentials at the moment.

I love nail polish, and these two from Essie are some of my fall favourites. "Luxedo" is a rich black/red, and "Petal Pushers" is a cool grey. I prefer to use nail polish remover without acetone, when switching between colours. It takes a bit longer to remove the polish, but it's way better for your nails. I also love my little tattoo creme, which I use on my existing tats to keep them looking fresh (and I'm having a new one done soon).

Also completely necessary for me as a blogger and an avid concertgoer are my powerbank that charges my phone up to 4 times, as well as my charger with extra lenght!

What's in your bag?

No comments:

Post a Comment