Oct 27, 2015

Black Velvet if you pleaseZizzi Velvet Blazer (c/o Zizzi)
Carmakoma Shirt (previous season)
Bianco Boots
Bag borrowed from my sister

I sidste uge var det som bekendt presseuge i København, så i torsdags tog jeg min søster under armen og besøgte PR Connect. Blazeren fra Zizzi var netop landet på mit dørtrin dagen forinden, og der var ingen tvivl om, at jeg skulle have den på. Den er af sort velour og passer perfekt til party-sæsonen som vi er på ind i - og så dur den også til hverdag, som I kan se! Indenunder havde jeg en prikket skjorte fra Carmakoma, som dog er en lidt ældre sag. Det kunne dog have været hvilken som helst skjorte, jeg er bare vild med at der sker lidt på den. Dertil kom mine nye, sorte jeans fra ASOS Curve, som sidder på mig hele tiden og hurtigt er blevet en absolut favorit. Jeg har dem også i mørkegrå! Det var et cool outfit, som jeg følte mig ekstremt godt tilpas i - og så gjorde det ikke spor, at vejret var gråt og trist!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Last week was Press Week in Copenhagen and on Thursday I went to visit PR Connect along with my sister. The blazer from Zizzi had landed on my doorstep the previous day, and there was no doubt I was gonna wear it. It's black velvet, which is perfect for the upcoming party season, but also works for everyday as you can tell! I wore a polkadotted Carmakoma shirt from a previous season underneath, but it could have been any kind of shirt, I just love something that pops a bit. My new, black skinny jeans from ASOS Curve are glued to me at the moment and have become a fast favourite. I also have them in dark grey! It was a cool outfit, which I felt incredibly comfortable in and that made me forget the dull and rainy weather!

No comments:

Post a Comment