Oct 19, 2015

Love me, if that's what you wanna do

Studio Clothing Coatigan (c/o Studio Clothing) 
ASOS Curve Shirt (c/o ASOS) - similar HERE
Clarks Brogues
Liebeskind Berlin Bag


Jeg er her endnu! Ih, jeg må virkelig se at få blogget noget mere igen - det er simpelthen for dårligt af mig! Jeg skyder skylden på Instagram, som gør det så nemt at dele outfitbilleder. Så hvis I vil se mere til mig (og min hverdag), så følg mig på @stickysweetdanish.

I denne uge har jeg min søster på besøg, så i dag var vi et smut i Field's. Jeg hoppede i min nye coatigan fra Studio Clothing (find forhandler HER), som er rigelig varm for tiden, samt min bluse med sløjfe og nye jeans fra ASOS Curve. Jeg syntes at det var på tide, at eje et par skinnyjeans uden huller igen. Sammen blev det et lækkert sort/hvidt outfit, som både er stilet og nemt. Så bliver det ikke bedre!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm still around! I really have to start blogging more again - so sorry! I blame Instagram, which makes it all too easy to share outfits. So if you wanna see more of me (and my everyday life), follow me at @stickysweetdanish.

My sister is visiting me in Copenhagen this week, and today we went shopping. I wore my new coatigan from the Danish brand Studio Clothing (select pieces available at Navabi), as well as my bow-tie blouse and new skinny jeans from ASOS Curve. I thought it was about time I owned a pair of nice, non-ripped skinny jeans again, haha! It made a neat monochrome outfit all together, which was both stylish and easy. What's better than that?

No comments:

Post a Comment