Nov 30, 2015

It's beginning to look a lot like Christmas #2

Maria Zabel Collection

Julen står for døren, og det er ved at være tid til at købe julegaver. Hvad end du leder efter en gave til din mor, søster, veninde eller kæreste, så har Chanti et stort og lækkert udvalg af smykker til gode priser.

Selv er jeg helt vild med ringe, og især ringe i sort sølv/oxideret sølv, er jeg stor fan af. Derfor faldt jeg også straks for denne smukke, smukke ring fra Maria Zabel i rhodineret sort sølv og med hvide, facetslebne zirkoner. Jeg er ikke til prangende smykker, men denne ring har lige netop den rette balance mellem bling og coolness, og passer derfor godt til mit temperament. Jeg har også mere eller mindre haft den på hver dag, siden jeg modtog den med posten!

Leveringen fra Chanti er hurtig, og gratis, hvis man bestiller for over 500 kr., og man kan nemt returnere i 30 dage, hvis man har fået fat i den forkerte størrelse, eller julegaven ikke lige faldt i modtagerens smag. Hvad end du er ude på at forkæle dig selv, eller én du holder af - man går aldrig galt i byen med smykker.

Se hele det store udvalg af smykker HER og få ordnet julegaverne i en fart. Ikke for at prale, men jeg er faktisk allerede selv færdig med mine julegaveindkøb!

Produktet har jeg fået til anmeldese af Chanti, men indlægget er ikke sponsoreret i form af løn, og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm recommending the Danish jewelry shop Chanti and reviewing the above Maria Zabel ring.

The product is sponsered by Chanti, but I have not been paid for the post and the opinions are my own.

No comments:

Post a Comment