Nov 23, 2015

{LIFESTYLE} It's beginning to look a lot like Christmas #1December nærmer sig med hastige skridt, og selvom jeg ikke fatter, hvor dette år er blevet af, glæder jeg mig til masser af julehygge med familie og gode venner. Og netop en af mine allerbedste veninder, forærer jeg denne julekalender fra billigvoks.dk. Vi har været igennem så meget sammen det sidste års tid, og da vi ikke fik julet særlig meget sidste år, skal der smæk på i år! Det smarte ved denne julekalender er, at man selv bestemmer, hvad der skal i. billigvoks.dk har en masse gode bud, men man kan sagtens supplere op med slik eller hjemmelavede ting, små breve, billeder eller lignende. Kun fantasien sætter grænser! Julekalenderen koster 60 kr. og I finder den lige HER - og husk at billigvoks.dk altid sender samme dag, hvis I bestiller inden kl. 17. Så bliver det ikke nemmere!

Hvem vil I forkæle lidt ekstra i juletiden?

Produkterne har jeg fået til anmeldelse af billigvoks.dk, men indlægget er ikke sponsoreret i form af løn og holdningerne er mine egne.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

It's almost December and I'm looking forward to spreading some Christmas joy. One of my best friends deserves a little something extra, so I'm giving her an advent calendar from billigvoks.dk, with products, gifts and candy that I've selected especially for her.

Who are you looking forward to spoiling this Christmas?

The products are sponsored by billigvoks.dk, but I have not been paid for the post and the opinions are my own.

No comments:

Post a Comment