Nov 17, 2015

{LIFESTYLE} Morning rituals


Biosym Multi-B (c/o billigvoks.dk)
Biosym D- Sun (c/o billigvoks.dk)

Efteråret er over os, og med udsigt til sne i weekenden, er vinteren vist også ved at gøre sin entré. Derfor er jeg ekstra opsat på, at være god ved mig selv, og en af måderne jeg er netop dét, er ved at tage vitaminpiller. Vitaminpiller er altid en god idé, og året rundt tager jeg både Multivitamin, Fiskeolie og Kalk, men om vinteren gør jeg lidt mere ud af det. På grund af færre dagtimer og endnu færre solstråler, sørger jeg bl.a. for at få mit D-vitamin, samt de mange B-vitaminer, som kosttilskud hver eneste morgen. 

D-vitamin har mange gavnlige egenskaber, og udover at styrke knogler og muskler, kan det også være med til at afhjælpe vinterdepressioner, hvis man har tendenser til tristhed i den mørke tid. 

Der findes mange forskellige B-vitaminer, og det kan være svært at holde styr på dem allesammen og deres virkninger. Fælles for dem alle er dog, at de er vigtige for immunforsvaret og fordøjelsen, og til en vis grad kan modvirke ældning, da de indeholder antioxidanter. B-vitaminer er desuden gode for hår og negle, ligesom det også kan være medvirkende til at man ikke får den store tristhed vinteren over. Det anbefales ikke at man tager et enkelt B-vitamin i mere end en måned ad gangen, men et blandet produkt som Biosyms Multi-B kan tages året rundt. 

Biosym leverer et af de reneste proudkter på markedet, og billigvoks.dk har dem, som altid, til en favorabel pris. Og med levering næste dag, hvis man bestiller inden kl. 18, kan man hurtigt komme igang med sine nye vaner!

Produkterne har jeg fået til anmeldelse af billigvoks.dk, men indlægget er ikke sponsoreret i form af løn, og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm talking about my morning rituals that include taking vitamins. It's especially important to load up on D-vitamin and B-vitamins during the darker months of fall and winter, and I'm loving the purity of the products by Biosym that I got from billigvoks.dk.

The products are sponsored by billigvoks.dk, but I have not been paid for the post and the opinions are my own.

1 comment:

  1. It's always interesting reading about other bloggers rituals!

    XOXO

    Cami

    Paillettes&Champagne

    ReplyDelete