Dec 22, 2015

{BEAUTY} December Favourites


Jeg er sikker på, at alle kender jagten på mirakelprodukterne: den perfekte creme, som forynger huden, stylingproduktet der gør at frisuren sidder hele dagen, mascaraen som giver de længste vipper osv. I jagten på de helt rigtige beauty-produkter, har jeg anlagt mig et mindre lager, bestående af både produkter jeg modtager til test og produkter jeg selv køber. Men lad os være ærlige: der findes ingen mirakler, og derfor findes der heller ikke produkter, som passer alle. Alligevel vil jeg give jer mit bud på, hvilke produkter som lever op til det de lover, og hvilke produkter jeg selv er vild med.

Evo Shebang-a-bang Dry Spray Wax er hurtig blevet et af mine uundværlige, daglige stylingprodukter. Jeg blev bekendt med det australske mærke, da jeg begyndte at gå hos min frisør Funky Juice sidste år, og siden da har jeg prøvet flere af produkterne, som alle er uden parabener og sulfater. Sprayvoksen bruger jeg i tørt hår: jeg sprøjter den tæt på hårrødderne for at få volumen og hold i håret, og sprøjter den i spidser og totter, for at forme frisuren. Herefter kan jeg hele dagen rode op i- og lege med håret uden at det er fedtet eller stift. Evos produkter forhandles i udvalgte frisørsaloner, bl.a. hos Funky Juice i Fiolstræde 27 i København.

Clean Skin Perfume er en af mine yndlingsdufte. Duften er svær at forklare, men den er sødlig, og meningen er, at den skal dufte af varm, ren hud. Det er en afdæmpet duft med noter af honningmelon, lotusblomster og roser, der følges af varme undertoner fra vanilje og træagtig moskus. Duften holder hele dagen, omend den bliver mere diskret som timerne skrider frem. Parfumen er fri for parabener og kan bl.a. købes i Matas og Magasin, eller hos billigvoks.dk HER, oven i købet til en rigtig god pris.

L'Oréal Miss Manga Mascara er den hidtil bedste mascara jeg har prøvet. Den forlænger mine vipper uden at klumpe, den drysser ikke og jeg er rigtig glad for børstehovedet. Jeg kan nemlig slet ikke med de der silikonebørster mange nyere mascaraer har - jeg vil helst have at det er almindelige børster, og det har denne mascara. Miss Manga koster omkring 100-130 kr. i butikkerne, men kan fås billigere i udlandet (jeg købte min i Berlin til omkring 50 kr.), og hos billigvoks.dk til 79 kr. HER.

Levevis Renseservietter er hands down de bedste renseservietter jeg nogensinde har prøvet. Det skyldes både, at servietterne har en lækker, kraftig kvalitet og at de har en fantastisk fugtighed. Begge dele gør, at en enkelt serviet kan tage rigtig meget make-up af og kan holde til, at blive kørt rundt i ansigtet flere gange. Andre renseservietter jeg har prøvet, har enten fnulret, er gået i stykker eller har mistet fugtighed efter at pakken er blevet åbnet. Det gør disse ikke! Og at de så oven i købet er fri for parfume, mulige hormonforstyrrende-, kræftfremkaldende-, samt miljøbelastende stoffer, er et kæmpe plus. De bærer desuden både miljømærket Svanen og allergimærket Den Blå Krans. Levevis forhandles i Føtex.

Har I nogle beauty-favoritter, som I kan anbefale mig?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English Resume] I'm talking about some of my favourite beauty products at the moment. 

I'm addicted to Evo's Shebang-a-bang Dry Spray Wax, which gives my hair volume and shape that I can play with all day. It's an Australian brand that I got to know through my hairdresser Funky JuiceClean Skin is one of my favourite scents. It's supposed to smell like warm, clean skin, which makes a sweet, subtle perfume that lasts all day. L'Oréal Miss Manga is the best mascara I've tried so far. It makes my lashes longer and fuller, and it doesn't clump or flake. I also love the brush, as I can't stand the newer silicone ones. The makeup remover wipes are by a Danish brand called Levevis, and they are amazing. The quality of the wipes is excellent and thick, and they maintain their moisture, even after the seal has been broken.

What are some of your favourite beauty products?

2 comments:

 1. 'Skin' er også en af mine favorit hverdagsparfumer :) Ellers så køber jeg matas' silkeprotein spray (balsam spray), batiste tørshampoo og maybellines lash sensational mascara igen og igen! Har aldrig prøvet miss manga mascaraen, men har hørt meget godt om den, så kunne være det skulle prøves :)

  Sissechri.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, den er så god! Jeg bruger også Batiste tørshampoo - er helt klar mest vild med XXL Volume og den originale. Mange af dem er for parfumerede, men de er gode! Jeg har aldrig været venner med Maybelline, og faktisk heller ikke L'Oréal, men denne virker i hvert fald for mig! Jeg må prøve den balsamspray fra Matas, mit hår er så genstridigt af al den farve. Tak ;-)

   Delete