Dec 17, 2015

{BEAUTY} Greek Botanic Skincare from MythosSom I måske ved, er jeg begyndt at blogge endnu mere om make-up og skønhedspleje, og det håber jeg, at I vil tage godt imod! For tiden tester jeg disse lækre produkter fra græske Mythos, som billigvoks.dk netop er begyndt at forhandle. Jeg blev tilbudt at anmelde Mythos Body Butter Cotton, samt et ekstra, valgfrit produkt. Her valgte jeg en ansigtsserum/-creme. 

Mythos Body Butter Cotton er en lækker creme - tyk i konsistensen, som en body butter skal være - men uden at fedte eller klistre. Den føles skøn at smøre på, er forholdsvis drøj, dufter fantastisk og efterlader min hud blød og fugtet, da den er beriget med shea butter, samt oliven- og mandelolie. Derudover indeholder cremen bomuldsekstrakt, som skulle virke beroligende og nærende på huden. Mythos Body Butter Cotton er desuden dermatologisk testet, samt fri for silikone, mineralolier, kunstige farvestoffer og parabener.

24h Rich Face Serum Cream fra Mythos er en fugtgivende creme-serum, der skulle pleje og nære huden døgnet rundt. Serummet lover at regenerere huden effektivt, alt imens det skulle have en god anti-age effekt. Cremen er beriget med olivenolie, shea butter og aloe vera, samt naturligt og virksomt snegleekstrakt, der efter sigende har hudforyngende egenskaber, da det skulle være smækfyldt med antioxidanter, som modvirker ældning af huden, samt skulle øge den naturlige elasticitet og kollagenproduktion. Også 24h Rich Face Serum Cream er dermatologisk testet, samt fri for mineralolier og parabener. Jeg har endnu ikke testet serummet længe nok, til at kunne sige, om min hud ser yngre ud, men det er dejligt at smøre på og dufter godt (og ikke af snegl, haha!). Min eneste klage er, at cremens pumpe er utrolig dårlig og til tider skal mere end overtales, for at pumpe blot en lille klat ud. Jeg ved ikke, om det kun drejer sig om mit eksemplar, men irriterende er det i hvert fald. Creme-serummet virker dog som et lækkert produkt.

For at se hele udvalget af de græske produkter, kan I besøge billigvoks.dk lige HER.

Produkterne har jeg fået til anmeldelse af billigvoks.dk, men indlægget er ikke sponseret i form af løn, og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm currently testing a body butter with cotton extract and a cream-serum with snail extract from the Greek beauty brand Mythos, available at the Danish webshop billigvoks.dk. So far, I'm liking the texture and scent of the body butter, which also leaves my skin soft and moisturized. The cream-serum has an annoying pump, but the product itself seems nice and smells fantastic, despite the slightly scary snail extract ingredient, haha!

The products were sponsored by billigvoks.dk, but I have not been paid for the post and the opinions are my own. 

No comments:

Post a Comment