Dec 27, 2015

I wish I was wearing... #New Years Dream

4. H&M Tassel Earrings // 5. New Look Leather Heels // 6. NYX Matte Lipstick "Aria"

Så er julen rindet ud, og jeg håber at I har haft nogle rigtig dejlige dage med dem I holder af, spist en masse lækker mad og fået nogle fantastiske gaver! Min jul har været skøn i familiens skød på Fyn, og jeg fik mange ønsker opfyldt. 

I morgen går turen tilbage til København, og så står nytåret snart for skud - og jeg har ikke købt nytårskjole...! Primært fordi jeg er ret så broke for tiden. Men havde jeg knasterne, ville jeg hjertens gerne iklæde mig ovenstående outfit. Top og nederdel er fra det britiske mærke Elvi, som er forholdsvist nyt, men som har nogle helt vildt lækre ting - især i deres Prima kollektion. Jeg nøjes dog med at drømme, og hopper i stedet i noget fra min eksisterende garderobe.

Hvad med jer - hvad skal I have på?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Christmas has come to an end, and I hope you've had some brilliant days with the people you love, have eaten loads of delicious food and gotten some amazing presents! My Christmas has been grand with my family on Funen, and I had many of my wishes fulfilled.

Tomorrow, I'll be going back to Copenhagen and then New Years is coming up - and I haven't gotten a new dress...! Mostly because I'm pretty broke these days. But if I had the money, I'd definitely be wearing the outfit above. The top and skirt are from Elvi, which is a relatively new British brand who have some amazing things - especially their Prima collection is gorgeous. I'll stick to dreaming though, and will wear something that's already in my wardrobe.

What about you guys - what are you planning to wear?

No comments:

Post a Comment