Dec 20, 2015

It's the most wonderful time of the year


Markberg "The Battle: Passions For Fashion" Bag (similar HERE)

Det milde decembervejr vi har, gjorde mig nervøs for, om jeg nu ville få brugt min lækre (imiterede) pels fra ASOS Curve. Heldigvis kan jeg sagtens trække i den, bare jeg lader den stå åben og undlader for store halstørklæder. Derfor faldt valget også på den, da jeg her til middag smuttede en tur på det lokale julemarked med min familie, hvor vi fik æbleskiver og glögg. Det var så mildt, at jeg endda kunne have kjole og strømpebukser på. Kjolen er en sort, langærmet kjole i A-snit med rullekrave - en helt perfekt basic kjole, som jeg kan bruge til mange forskellige lejligheder.

Efter julemarked fik vi købt de sidste julegaver, og nu står min mor i køkkenet og laver Brændende Kærlighed til aftensmad, mens far laver drinks og jeg sidder i sofaen med min søster og svoger. Jeg elsker denne tid, og at være sammen med dem jeg holder af. 

Glædelig 4. søndag i advent! Hvad er jeres dag gået med?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The December weather in Denmark is so mild, that I was worried I wouldn't get the chance to wear my amazing (faux) fur from ASOS Curve. Luckily it's not a problem, as long as I leave it open and don't wear heavy knit scarfs. So this noon, when my family and I headed to the local Christmas market, I wasted no time wearing the coat. The weather is so mild, that I could even wear a dress and tights. The dress is a longsleeved A-line dress with turtleneck - a perfect basic dress that I can use on many occasions. 

After the Christmas market we went shopping for the last presents and now my mom is in the kitchen cooking dinner, while dad is serving drinks, and my sister, brother-in-law and I are chilling on the couch. I love this time of year and spending time with those I love.

Happy 4th Advent Sunday! What have you been up to today?

2 comments:

  1. Det er virkelig et mærkeligt vejr! Det føles slet ikke som december. Du ser fantastisk ud! Jakken klæder dig helt vildt, god jul søde Rikke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nej, nemlig! Tusind tak, du er sød <3 God jul! :-*

      Delete