Jun 9, 2015

It's Such A Perfect Day, I'm Glad I Spent It With You [JUNAROSE #7]Sikke en fantastisk dejlig weekend vi har haft! Da solen skinnede i fredags, var jeg med min søde veninde Henriette inde i byen og nyde de mange forskellige tiltag: Distortion, Kvindernes 100-års stemmeret og Little Copenhagen. Det var vildt hyggeligt, og jeg havde et casual cool oufit på, som passede perfekt til lejligheden. 

I anledning af solskinnet, hoppede jeg i mine nye JUNAROSE shorts. Jeg kan slet ikke begynde at beskrive, hvor fantastiske de er. Pasformen er virkelig god til min æbleform, da der er masser af stretch i, længden er helt rigtig og så er de bare SÅ behagelige at have på. Jeg forudser at jeg kommer til at bo i dem i løbet af sommeren (hvis vejret er med os!).

Derudover havde jeg min sorte high neck t-shirt fra ASOS Curve på, som har slidser i siderne. Den er også hurtigt blevet en favorit i garderoben og kan bruges både casual som her, eller til lidt pænere brug - og så må vi ikke glemme min Markberg taske i ægte læder og med ponyskind. Det var kærlighed ved første blik!

Hvad lavede I i weekenden?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The weather was amazing in Denmark this weekend, so my friend Henriette and I went for a stroll in Copenhagen City. We had a great time and I wore a casual cool outfit that went perfectly with the sunshine.

Due to summer finally making it's arrival, I was wearing my new JUNAROSE shorts. I can't even begin to describe how comfortable they are, how well they suit my apple shape and how perfect the lenght is. I predict I'll be living in these during the next few months (if the weather plays along!).

I also wore my black high neck tee with split sides from ASOS Curve, which has quickly become another wardrobe favourite. I can wear it casual like this, or more dressed up. And let's not forget my genuine leather and pony skin bag from Markberg. It was love at first sight!

How was your weekend?

Jun 7, 2015

Urtekram Nordic Birch Skincare


Det er ved at være længe siden at jeg har anmeldt produkter fra billigvoks.dk, men for nogle dage siden fik jeg mulighed for at teste tre af de lækre, økologiske produkter fra Urtekram, som billigvoks.dk nu er begyndt at forhandle. Jeg greb straks chancen for at teste tre fra Nordic Birch-serien, da jeg forelskede mig i shower gel'en hjemme hos mine forældre for flere måneder siden, men ikke havde fået den købt endnu. 

Jeg har kun haft prøvet produkterne i et par dage nu, men jeg er allerede totalt forelsket. Duften er helt fantastisk, meget frisk og ja, nordisk, hvis man kan sige det, haha! Kropsshampooen er meget drøj i brug og efterlader mig med en skøn, ren følelse og svag duft, mens cremen trænger hurtigt ind og lader til at leve op til sit navn og tilføje huden masser af fugt. Den eneste jeg har haft lidt vanskeligheder ved, er rensecremen. Den er meget flydende og jeg skal passe på med ikke at få den i øjnene, for den svier helt vildt, hvis jeg ikke er forsigtig. Nu ved jeg det dog, og kan undgå det, men man skal lige være obs!

Alt i alt er jeg virkelig glad for produkterne og de forhandles som altid til ekstremt gode priser hos billigvoks.dk. Det bliver ikke sidste gang, at jeg bestiller i hvert fald kropsshampooen derfra!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm reviewing some skincare products by the Danish brand Urtekram for billigvoks.dk. Sadly they are not available outside of Denmark.