Nov 30, 2015

It's beginning to look a lot like Christmas #2

Maria Zabel Collection

Julen står for døren, og det er ved at være tid til at købe julegaver. Hvad end du leder efter en gave til din mor, søster, veninde eller kæreste, så har Chanti et stort og lækkert udvalg af smykker til gode priser.

Selv er jeg helt vild med ringe, og især ringe i sort sølv/oxideret sølv, er jeg stor fan af. Derfor faldt jeg også straks for denne smukke, smukke ring fra Maria Zabel i rhodineret sort sølv og med hvide, facetslebne zirkoner. Jeg er ikke til prangende smykker, men denne ring har lige netop den rette balance mellem bling og coolness, og passer derfor godt til mit temperament. Jeg har også mere eller mindre haft den på hver dag, siden jeg modtog den med posten!

Leveringen fra Chanti er hurtig, og gratis, hvis man bestiller for over 500 kr., og man kan nemt returnere i 30 dage, hvis man har fået fat i den forkerte størrelse, eller julegaven ikke lige faldt i modtagerens smag. Hvad end du er ude på at forkæle dig selv, eller én du holder af - man går aldrig galt i byen med smykker.

Se hele det store udvalg af smykker HER og få ordnet julegaverne i en fart. Ikke for at prale, men jeg er faktisk allerede selv færdig med mine julegaveindkøb!

Produktet har jeg fået til anmeldese af Chanti, men indlægget er ikke sponsoreret i form af løn, og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm recommending the Danish jewelry shop Chanti and reviewing the above Maria Zabel ring.

The product is sponsered by Chanti, but I have not been paid for the post and the opinions are my own.

Nov 24, 2015

You will find me in places that we've never beenVintage 80s Leather Biker Jacket found at PRAG Copenhagen on Vesterbro
Bianco Boots (similar HERE)


Jeg var da lige ved at glemme, at jeg havde skudt dette outfit sammen med Karina fra Copenhagen Curves for nogle uger siden! Det var inden jeg blev klippet og farvet hos Funky Juice og inden sneen faldt og vinteren indfandt sig. 

Som I nok har bemærket, så elsker jeg sort. Ikke fordi at jeg synes at det slanker eller skjuler noget, som jeg ikke vil vise frem. Men fordi sort er cool, og sort bare altid vil være stilet. Når jeg læser kurvede kvinders kommentarer på Facebook, hvor de brokker sig over, hvorfor alting skal være sort og kedeligt, kan jeg ikke andet end at ryste på hovedet. Sort er kun kedeligt, hvis det er uformelige tunikaer med leggings til, hvis der ikke er cool snit eller kontraster i materialerne. Jeg vil til enhver tid hellere have sort tøj, end storblomstret print eller skrigende farver. Og fri mig for tørklæder som accessories til alt... Nå, det var vist lidt et sidespor, haha!

Back on track: udover den sorte farve, så elsker jeg ligeledes læder. Især læderjakker er blevet en favorit. Efter at have fået min første jakke i ægte læder fra JUNAROSE (se bl.a. indlæg HER), er der ingen vej tilbage til PU. Derfor måtte jeg også bare slå til, da jeg faldt over denne vintage bikerjakke til blot 260 kr. i den cool genbrugsbutik PRAG Copenhagen på Vesterbro. Jeg tror jakken er fra 80'erne, den er i hvert fald tung som et ondt år og har det vildeste retrosnit. Jeg fik dog de søde piger fra PRAG til at fjerne elastikken i ryggen, så den blev lidt mindre 80'er. Det er bestemt ikke en hverdagsjakke, men jeg synes det er en sjov tilføjelse til min garderobe!

Hvad med jer - er I til sort, læder eller genbrug? 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


I almost forgot about this outfit that I shot weeks ago with Karina from Copenhagen Curves! It was before I had my hair done at Funky Juice and before the snow and winter settled over Denmark.

As you might have noticed, I love black. Not because I think it's slimming or hides something, that I don't want to show. But because black is cool and always in style. When reading comments from other curvy women on Facebook, moaning about why everything has to be black and boring, I can't help but shake my head. Black is only boring if it's shapeless tunics and leggings and there aren't any cool cuts or contrasts in the materials. Give me black over large floral print and bright colours any day of the week. And please, don't even mention the idea of wearing scarfs as accessories for every outfit... Oh, guess I was a bit sidetracked there, haha!

Back on track: besides the colour black, I also love leather. Especially leather jackets have become a staple in my closet. After getting my first real leather jacket from JUNAROSE (see HERE), there's no going back to PU. That's why I had to own this vintage biker jacket, when I found it for just 260 DKK ($37/€35/£25) in a very cool second hand store called PRAG Copenhagen. I think the jacket is from the 80s, as it's very heavy and has the craziest retro shape. I had the nice girls at PRAG taking out the elastic in the back though, so it wasn't too 80s. It's definitely not an everyday jacket, but I think it's a fun addition to my wardrobe!

What about you guys - are you into black, leather or second hand?

Nov 23, 2015

{LIFESTYLE} It's beginning to look a lot like Christmas #1December nærmer sig med hastige skridt, og selvom jeg ikke fatter, hvor dette år er blevet af, glæder jeg mig til masser af julehygge med familie og gode venner. Og netop en af mine allerbedste veninder, forærer jeg denne julekalender fra billigvoks.dk. Vi har været igennem så meget sammen det sidste års tid, og da vi ikke fik julet særlig meget sidste år, skal der smæk på i år! Det smarte ved denne julekalender er, at man selv bestemmer, hvad der skal i. billigvoks.dk har en masse gode bud, men man kan sagtens supplere op med slik eller hjemmelavede ting, små breve, billeder eller lignende. Kun fantasien sætter grænser! Julekalenderen koster 60 kr. og I finder den lige HER - og husk at billigvoks.dk altid sender samme dag, hvis I bestiller inden kl. 17. Så bliver det ikke nemmere!

Hvem vil I forkæle lidt ekstra i juletiden?

Produkterne har jeg fået til anmeldelse af billigvoks.dk, men indlægget er ikke sponsoreret i form af løn og holdningerne er mine egne.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

It's almost December and I'm looking forward to spreading some Christmas joy. One of my best friends deserves a little something extra, so I'm giving her an advent calendar from billigvoks.dk, with products, gifts and candy that I've selected especially for her.

Who are you looking forward to spoiling this Christmas?

The products are sponsored by billigvoks.dk, but I have not been paid for the post and the opinions are my own.

Nov 20, 2015

{BEAUTY} French luxury on the go


Embryolisse Travel Set (c/o billigvoks.dk)
Full Embryolisse Selection 

Jeg er tit på farten - hvad end det er en lille smuttur hjem til familien på Fyn, en weekendtur til Berlin, storbyferier eller blot en overnatning hos en veninde (det er altså stadig hyggeligt!), så skal jeg ofte slæbe hele mit toiletskab med. Derfor er det virkelig rart, når man også kan få produkter i rejsestørrelse. Det er også en god mulighed for, at afprøve nye produkter, som man ikke er sikker på, om man vil investere i, før man har testet dem i et par uger.

For tiden er jeg ekstrabeskyttende overfor min hud. Det blæsende vejr og den tiltagende kulde tager hårdt på min sensitive hud. Derfor er jeg glad for milde hudprodukter, som er skånsomme, men tilfører masser af fugt. Og det er netop, hvad produkterne fra franske Embryolisse gør. Den blide renselotion fjerner både vandfast- og almindelig make-up og skal ikke skylles af bagefter, og den skønne creme er enhver piges ven - den er både god til hud med tendens til eksem og rødme, eller som er tør eller sensitiv. Cremen kan endda også bruges som ansigtsmaske.

Begge produkter føles utrolig lækre på, og dufter skønt uden at virke for parfumerede. Jeg er fan! I kan finde hele udvalget af Embryolisse hos billigvoks.dk HER - som altid til fordelagtige priser.

Produkterne har jeg fået til anmeldelse af billigvoks.dk, men indlægget er ikke sponsoreret i form af løn og holdningerne er mine egne.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm always on the go - whether I'm visiting my family on Funen, heading off to Berlin on a weekend trip, going on vacations or simply staying over at a friend's house (still love doing that!), I always have to pack my entire range of beauty products. That's why I love when products come in travel sizes. It also means you can test them for a few weeks before deciding on investing in the bigger sizes.

I'm extra careful with my skin during the windy and cold seasons of fall and winter, which are hard on my sensitive skin. Therefor I love skincare products that protect and nurish my skin, while giving me lots of moisture. I get exactcly that from the french Embryolisse products. The mild lotion removes both normal and waterproof make-up and doesn't have to be rinsed off afterwards, and the lush creme is every girl's best friend - it's ideal for skin with exema, redness, dryness or sensitivity of any kind, and can also be used as a mask.

Both products feel great on and they smell amazing without being too scented. I'm definitely a fan!

The products are sponsored by billigvoks.dk, but I have not been paid for the post and the opinions are my own.

Nov 17, 2015

{LIFESTYLE} Morning rituals


Biosym Multi-B (c/o billigvoks.dk)
Biosym D- Sun (c/o billigvoks.dk)

Efteråret er over os, og med udsigt til sne i weekenden, er vinteren vist også ved at gøre sin entré. Derfor er jeg ekstra opsat på, at være god ved mig selv, og en af måderne jeg er netop dét, er ved at tage vitaminpiller. Vitaminpiller er altid en god idé, og året rundt tager jeg både Multivitamin, Fiskeolie og Kalk, men om vinteren gør jeg lidt mere ud af det. På grund af færre dagtimer og endnu færre solstråler, sørger jeg bl.a. for at få mit D-vitamin, samt de mange B-vitaminer, som kosttilskud hver eneste morgen. 

D-vitamin har mange gavnlige egenskaber, og udover at styrke knogler og muskler, kan det også være med til at afhjælpe vinterdepressioner, hvis man har tendenser til tristhed i den mørke tid. 

Der findes mange forskellige B-vitaminer, og det kan være svært at holde styr på dem allesammen og deres virkninger. Fælles for dem alle er dog, at de er vigtige for immunforsvaret og fordøjelsen, og til en vis grad kan modvirke ældning, da de indeholder antioxidanter. B-vitaminer er desuden gode for hår og negle, ligesom det også kan være medvirkende til at man ikke får den store tristhed vinteren over. Det anbefales ikke at man tager et enkelt B-vitamin i mere end en måned ad gangen, men et blandet produkt som Biosyms Multi-B kan tages året rundt. 

Biosym leverer et af de reneste proudkter på markedet, og billigvoks.dk har dem, som altid, til en favorabel pris. Og med levering næste dag, hvis man bestiller inden kl. 18, kan man hurtigt komme igang med sine nye vaner!

Produkterne har jeg fået til anmeldelse af billigvoks.dk, men indlægget er ikke sponsoreret i form af løn, og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm talking about my morning rituals that include taking vitamins. It's especially important to load up on D-vitamin and B-vitamins during the darker months of fall and winter, and I'm loving the purity of the products by Biosym that I got from billigvoks.dk.

The products are sponsored by billigvoks.dk, but I have not been paid for the post and the opinions are my own.

Nov 1, 2015

You will never feel like you're alone, I will make this feel like home


Carmakoma Trench Coat (previous season) - similar HERE
Adia Jeggings (c/o Navabi)
ASOS Boots - similar HERE


Efteråret er for alvor kommet og de nedfaldne blade lokker stadig til leg, som dengang jeg var barn. Søndag var en ganske smuk efterårsdag, på trods af manglende solskin - det var vindstille og tørt, og træernes farver stod flot til himlens grå. Således blev bladene også en smuk kontrast til mit sort/hvide look. 

Både den ternede skjorte og de skinny jeggings er fra danske mærker - skjorten er fra Zhenzi og bukserne fra Adia. Begge dele findes dog på den tyske webshop Navabi, der er et fantastisk sted, som samler rigtig mange plusmærker på én side. Her findes også et fint udvalg af Zizzi og Carmakoma, ligesom der er flere internationale brands repræsenteret. Forsendelsen er hurtig og tøjet er så smukt pakket ind - meget luksuriøst og personligt, noget som jeg savner når jeg shopper online andre steder.

I kan se hele Navabis store udvalg lige HER - lige nu har de fx 25% rabat på overtøj med koden COVERUPS!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fall has made a beautiful entry in Denmark, and the fallen leaves still call for the child in me. Sunday was a gorgeous day, even with the lack of sunshine - there was no wind and no rain, and the colour of the trees looked stunning against the grey skies. The leaves also made a beautiful contrast to my monochrome look. 

Both the checked shirt and the skinny jeggings are from Danish brands - the shirt is from Zhenzi and the pants are from Adia. Both are available through the German webshop Navabi, which ships worldwide and has an amazing collection of various international plus-size brands. You'll also find a nice selection of other Danish brands, such as Zizzi and Carmakoma. The delivery is quick and the clothes are wrapped beautifully - very luxurious and personal, something I miss when shopping online elsewhere.

You can check out the entire selection at Navabi right HERE - they're offering 25% off coats and jackets with the code COVERUPS right now!