Jan 26, 2016

{BEAUTY} Blue hair, don't care!


Hvis I følger mig på Instagram (@stickysweetdanish), har I med garanti opdaget at jeg elsker pastelfarvet hår og godt kan lide at lege med min hårfarve. Især nu, hvor min go-to salon Funky Juice har fået Evos "Fabuloso Pro"-farver hjem. Til nytår blev det til lilla hår, og denne gang skulle vi prøve blåt. Farverne skyller ret hurtigt ud igen, så hvis man vil have at de skal holde længere, skal man ty til tørshampoo og meget få hårvaske, men ellers er det en fed måde også bare at lave lidt sjov til en særlig lejlighed, til festival eller lignende. Ønsker man til gengæld, at farven skal vaske endnu hurtigere ud, kan man også få håret renset ved frisøren (noget jeg vil benytte mig af, hvis jeg fx bliver indkaldt til jobsamtale). 

Hvad siger I til pastelfarvet hår - er I fans? Hvilken farve synes I jeg skal prøve? Min frisør og jeg snakker om, at det måske skal være ferskenfarvet, men I har måske andre gode forslag?

P.S: Sorry at det kun blev til iPhone (4S!) billeder - jeg sørger for bedre billeder næste gang!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

If you follow me on Instagram (@stickysweetdanish), you're bound to have noticed how much I love pastel hair and playing with my hair colour. Especially since my go-to salon Funky Juice now has Evo's "Fabuloso Pro" colours. For NYE I went purple, but this time we tried out a blue. The colours wash out pretty quickly, so if you want them to last a little longer, skip as many hair washes as possible and use dry shampoo. It's a really fun way to do something cool for an event or for a festival for instance. If you'd rather the colour washes out fast, you can have a rinse at your salon (something I'll most likely do if I happen to get a job interview).

How do you feel about pastel hair - are you fans? Which colour do you think I should try? My hairdresser and I have discussed doing peach next time, but maybe you have some cool suggestions, too?

P.S: I'm sorry I only took iPhone (4S!) pics - I'll make sure to do better pictures next time!

1 comment: