Jan 14, 2016

{BEAUTY} January Wishlist

Make-up Wants

1. Real Techniques Starter Set / 2. Eos Mint Lipbalm  / 3. Gwen Stefani for Urban Decay Eyshadow Palette / 4. Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit / 5. Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo 
6. Rimmel Wake Me Up Concealer / 7. NYX Soft Matte Lip Cream  / 8. NYX Born To Glow Liquid Illuminator / 9. Rimmel 25H Lasting Finish / 10. Lipkit by Kylie

Jeg har altid været glad for make-up, men det er som om, at min interesse er tidoblet for tiden. Jeg går og drømmer om, at blive endnu bedre til at lægge make-up, og lære flere looks og tricks. Derfor har jeg også investeret i lidt af ovenstående - dog ikke det hele, da jeg absolut ikke har budget til det (og man slet ikke kan få fingrene i Kylies lipkits). Hvad har I på jeres ønskeliste for tiden?

Jeg har lidt planer om, at jeg vil begynde at poste looks og måske endda videoer med make-up på bloggen. Ville det være noget for jer? Lad mig endelig høre!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I've always loved make-up, but it's like my interest is growing immensely these days. I'm dreaming of becoming better at doing make-up and learning more looks and tricks. That's why I've invested in some of the above - not all of it though, as my budget sadly won't allow it (and there's no way to get a hold of Kylie's lipkits). What's on your wishlist at the moment?

I'm planning to start posting make-up looks and maybe even videos on the blog. Would you be interested in that? Let me know!

1 comment:

  1. Jeg vil også SÅ gerne have fat i Kylies lipkits - men nej, de er ikke ligefrem til at få fat i! Jeg vil rigtig gerne se flere beauty relaterede indlæg :)

    Sissechri.dk

    ReplyDelete