Jan 10, 2016

{BEAUTY} Winter Happiness with Crabtree & Evelyn Tarocco OrangeDet er en kold og kedelig måned vi befinder os i, hvilket altid får mig til at gøre lidt mere ud af mine skønhedsritualer. Både fordi min hud har brug for ekstra fugt og pleje, men også fordi mine sanser har brug for at blive stimuleret. Crabtree & Evelyns Tarocco Orange-serie opfylder begge dele.  

Jeg var en smule skeptisk overfor duften, da jeg først blev præsenteret for produkterne. Normalt er jeg nemlig ikke vild med citrusduft, hverken i cremer eller sæber. Men så snart jeg stak snuden i disse to, var jeg solgt. Crabtree & Evelyns Tarocco Orange har ingen kunstig citruslugt, den dufter derimod frisk og krydret, med et svagt strejf af sødme. Og det er en kombination, som jeg er stor fan af. Showergelen har en lækker, lidt tyk konsistens og er virkelig drøj i brug, og bodylotionen trænger hurtigt ind og efterlader min hud silkeblød.

Tarocco Orange beskrives som en serie, der er rig på antioxidanter, styrkende eukalyptus og beroligende salvie, som genopliver huden. Noter af bitter appelsin, bergamot og neroli, samt diskrete toner af cedertræ, tilføjer et friskt præg. Alle produkterne er fri for parabener, mineralolier og farve.

Hvordan holder I jeres hud fugtet og sund om vinteren?

Produkterne har jeg fået til anmeldelse af PR Connect, men indlægget er ikke sponseret i form af løn og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

January is a cold and boring month, so I always make extra time for my beauty rituals. Both because my skin needs more moisture, but also because my senses need stimulance. Crabtree & Evelyn's Tarocco Orange products fulfill both. 

Usually I don't like citrus scents, but these are so delicious. The Tarocco Orange series doesn't smell like artificial citrus, but fresh and spicy with a subtle sweetness. And that's a combo I'm a huge fan of! The shower gel is a bit thick and a little goes a long way, and the body lotion absorbs quickly and makes my skin silky smooth. Both products are free from parabens, mineral oils and colour.

How do you keep your skin moisturized and healthy during winter?

The products were gifted for review by PR Connect, but I have not been paid for the post and the opinions are my own.

No comments:

Post a Comment