Feb 7, 2016

{BEAUTY} Balance Me Limited Edition Radiance Face OilPå trods af, at vi ikke har den hårdeste vinter lige nu, så har min hud stadig brug for ekstra pleje. Derfor slog jeg straks til, da billigvoks.dk tilbød mig, at prøve et produkt fra Balance Me. Balance Me er et britisk mærke, som specialiserer sig i holistisk skønhedspleje, baseret på naturlige ingredienser. 

Jeg valgte den lækre Radiance Face Oil, som er en limited edition i anledning af Balance Mes 10-års jubilæum i 2015. Olien er 100% naturlig og består af flere forskellige, naturlige olier, heriblandt nøddeekstrakt og hybenolie, som bl.a. skulle udjævne ar og lysne huden. Olien reducerer eftersigende fine linjer, rynker og rødme i huden, samt beskytter imod for tidlig ældning. Derudover tilfører den masser af fugt, da benzoin og røllike plejer og hydrerer huden i dybden, så dens naturlige glød genoprettes. Ansigtsolien er fri for kunstig parfume, sulfater, mineralolier, silikone, farvestoffer og parabener. 

Jeg har brugt olien i en uges tid nu, og er allerede rigtig glad for den. Man skal lige vænne sig til den meget naturlige duft, da olien jo er fri for parfume, men det synes jeg er gået hurtigt. Morgen og aften masserer jeg et par dråber ind i huden, efter at jeg har renset ansigtet først. Jeg slutter derefter af med en ansigtscreme.

I kan finde hele billigvoks.dks udvalg af Balance Me lige HER.

Hvordan plejer I jeres hud her om vinteren?

Produktet er modtaget til test og anmeldelse af billigvoks.dk, men er ikke sponseret i form af løn, og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm currently testing the British brand Balance Me and their Limited Edition Radiance Face Oil. It's a 100% natural oil which hydrates the skin and reduces redness, fine lines and wrinkles. It's even said to even out minor scars.

The product was received for testing and review by billigvoks.dk, but I was not paid for the post and the opinions expressed are my own.


No comments:

Post a Comment