Feb 3, 2016

Jeans, jakker, skjorter - februarfavoritter fra Zizzi

Zizzi Favourites
1. Jakke - Skjorte - Jeans2. Jakke - Skjorte - Bukser 3. Jakke - Skjorte - Jeans 
4. Trøje - Nederdel - Cardigan 5. Skjorte - Nederdel - Cardigan6. Jakke T-shirt Jeans

På trods af, at Zizzi efterhånden har eksisteret i 16 år, har nogle af verdens største plus-size modeller som ansigter for deres kampagner og har holdt adskillige, spektakulære modeshows (se bl.a. HERHER og HER), hersker der stadig fordomme omkring brandet. Jeg hører tit sætningen: "Zizzi har kun konet tøj", og som tidligere butiksassistent i Zizzi hørte jeg endda også "Zizzi laver kun tøj til de unge", hvilket jeg nu også ser skrevet på Zizzis Facebookside oftere og oftere. Jeg har en teori om, at mange har en forudindtaget opfattelse af, hvad de kan finde i en Zizzi-butik, og så ser de kun lige præcis dét, når de træder ind ad døren. Det kan da også være svært at navigere rundt i Zizzis store kollektioner, som trods alt er målrettet kvinder i alderen 20-60 år og dermed spænder bredt. Ligesom alle butikkerne ikke er ens, hverken i størrelse eller kundeklientel. Derfor kan en Zizzi i Nordjylland godt se helt anderledes ud, end en Zizzi i København fx. Heldigvis lancerede Zizzi deres webshop for nogle år siden, og her kan man finde størstedelen af deres kollektioner. Man kan trygt bestille tøjet hjem og prøve, for det kan nemlig byttes i ens nærmeste Zizzi-butik. Smart, ikke?

For at vise, at Zizzi altså har noget fedt tøj (til alle aldre), har jeg lavet en collage med 6 outfits, som består af nogle af mine favoritter, der kan findes på webshoppen lige nu. Jakker, skjorter, jeans - you name it. Jeg synes der er mange lækre ting, og jeg glæder mig også helt enormt til den nye Black Label-kollektion kommer inden længe!

Hvis I bor i København og omegn, vil se nærmere på tøjet og møde mig til en sludder og nogle gode tips, så holder Zizzi på Fisketorvet et modeugevent i butikken på fredag d. 5. februar fra kl. 14-20. Jeg er tilstede fra kl. 17-19, ligesom et par andre bloggere, og der vil være DJ, cocktails, cupcakes, goodiebags og konkurrencer. Det bliver skidehyggeligt, så kig endelig forbi!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I've selected a few of my favourite styles from the Zizzi webshop at the moment and paired them up into outfits. Unfortunately Zizzi doesn't ship outside of Scandinavia yet, but stay tuned.

2 comments:

  1. You can buy Zizzi at Zalando in Germany as well! Greetings!

    ReplyDelete