Mar 5, 2016

{BEAUTY} Natural Cosmetics Golden Argan OilDet er ikke så længe siden, at jeg skrev om en økologisk olie fra Balance Me (se HER), men nu har jeg endnu en olie til anmeldelse. Natural Cosmetics Golden Argan Økologisk Argan Olie fås også hos billigvoks.dk, og til en brøkdel af prisen af Balance Me. Så er man på udkig efter en økologisk og rendyrket olie til små penge, er denne et rigtig godt bud.

Natural Cosmetics Golden Argan er 100% økologisk arganolie fra Marokko. Den indeholder derfor ingen parfume eller parabener, men er rig på vitaminer, fedtsyrer, proteiner og antioxidanter. Olien er en del federe end andre olier, som fx den fra Balance Me, så det kan anbefales ikke at bruge for store mængder, da den har tendens til så at fedte. Jeg har prøvet arganolien på såvel hud, som hår, og jeg er især blevet glad for at bruge den som hårkur. Som I nok ved, bleger og farver jeg mit hår ret meget, hvorfor det har brug for eksta pleje. Mindst én gang om ugen sover jeg derfor med balsam eller hårkur i håret, og her er jeg begyndt at tilføje Natural Cosmetics Golden Argan arganolien. Næste morgen vasker jeg så hår som normalt. Det blødgører og styrker mit slidte hår, og jeg vil anbefale alle med farvet hår at gøre noget lignende for at sikre, at håret får nok fugt. 

Personligt er jeg ikke så vild med at bruge arganolien som ansigtsolie, da den, som nævnt, er ret fed og jeg synes at den er lidt lang tid om at trænge ind. Men som hårolie er den genial! billigvoks.dk anbefaler desuden følgende anvendelsesmuligheder: "Olien kan også påføres direkte på håndklædetørt eller tørt hår for ekstra pleje og glans. Derudover er olien ideel som badesæbe, massageolie, makeupfjerner, behandling af sår, rifter, solskoldninger, eksem, neglebånd, uren hud eller i stedet for din sædvanelige krops- eller ansigtscreme."

Hvad med jer - bruger I naturlige olier på hud eller hår? Har I en favorit, som I vil anbefale?  

Produktet er modtaget til test og anmeldelse af billigvoks.dk, men indlægget er ikke sponseret i form af løn, og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm currently testing an argan oil from Natural Cosmetics. It's a 100% organic, morrocan argan oil that's very rich. I've grown fond of adding it to my conditioner or hair mask for an overnight treatment once a week. As you know, I bleach and dye my hair a lot, so it needs extra moisture, which I ensure by doing weekly treatments. The Natural Cosmetics Golden Argan oil can also be used as a face oil, on rashes or scratches, as a make-up remover or as a body lotion.

Do you use natural oils on your skin or in your hair? Do you swear by a certain product?

The product was gifted for test and review by billigvoks.dk, but I have not been paid for the post and the opinions expressed are my own.

No comments:

Post a Comment