Mar 15, 2016

Photoshoot med Studio Clothing, Ciso og Adia

Studio Clothing Blue Coatigan // Yours Clothing Dress // Asos Boots // Sephora Blue Liquid Eyeliner
Ciso Polka Dotted Shirt // Yours Clothing Skirt // Clarks Brogues // Kat von D Everlasting Liquid Lipstick in "Outlaw"
Left: Adia Printed Tee // Yours Clothing Skinny Jeans // JUNAROSE Leather Jacket // Clarks Brogues
Right: Adia Printed Kimono // Asos Curve Tee // Yours Clothing Skinny Jeans // Asos Boots


For præcis en uge siden havde jeg et lille photoshoot med de danske brands Studio Clothing, Ciso og Adia i samarbejde med PR Connect. Jeg var så heldig at blive fotograferet af den utrolig dygtige Anja Ekstrøm (følg hende på Facebook HER) og få lagt makeup af den skønne Nana Palm

Til pressedagene i efteråret havde jeg udvalgt nogle af mine favoritter fra de te brands, og da de nu er i butikkerne, valgte vi at lave et lille shoot. Jeg stylede mine outfits med ting jeg i forvejen havde i garderoben, så den eneste reelle forskel er, at jeg fik taget professionelle billeder og fik lagt min makeup af en makeupartist.

Jeg synes, at der er kommet nogle superskønne billeder ud af det - Anja har virkelig formået at vise mig og mine kurver fra min bedste side. Jeg har valgt nogle lidt anderledes billeder end jeg normalt gør, men jeg elsker hvor glad og naturlig jeg ser ud. Især billederne i den prikkede skjorte giver mig et smil på læben!

Alt tøjet er simpelthen så fint, og jeg bruger det flittigt i min garderobe nu. Den blå coatigan fra Studio er jeg helt besat af, da den matcher min blå eyeliner og min generelle obsession med alt blåt lige nu. Den er sofistikeret og cool, men helt vildt blød og anvendelig både til hverdag og fest, til kjole eller jeans.

Den prikkede skjorte fra Ciso er et klassisk design, som aldrig går af mode. Jeg bruger den både i nederdele, som vist, og med et par sorte jeans - som I kan se på Instagram @stickysweetdanish. Den røde "Outlaw" læbestift fra Kat von D (fås i Sephora) er hurtig blevet min favorit, da den holder helt vildt længe, og her får den virkelig outfittet til at "poppe".

T-shirten fra Adia er cool og står fedt til min rockede side - læderjakker og jeans komplimenterer den på fornemmeste vis. Den kan dog også sagtens gøres mere feminin, fx med en pencilskirt og stiletter. Kimonoen er derimod en sjov og flirty sag, som både ser cool ud til et helt sort outfit, som her, eller som er prikken over i'et på stranden eller ved poolen til sommer, udover en lækker bikini eller badedragt.

I kan få oplyst nærmeste forhandler af tøjet her:

Studio Clothing: 70 70 22 84
Ciso: 96 42 42 42
Adia: 73 12 15 00

Hvilket er jeres favoritlook?

Indlægget er ikke sponseret i form af løn, men tøjet er modtaget til test og anmeldelse. Holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Exactly a week ago I was lucky enough to shoot some looks in collaboration with the Danish brands Studio Clothing, Ciso and Adia as well as PR Connect. My wonderful photographer was Anja Ekstrøm (find her on Facebook HERE) and my MUA was Nana Palm.

I styled all outfits myself with things I already owned, so the only difference between this post and regular outfit posts is, that I had a professional photographer and had my makeup done. I really love the result and I feel that Anja really captured my spirit and my curves beautifully.

It was a fun day, and I hope I get to do it again! 

Unfortunately the brands don't have webshops that ship worldwide, but you might be able to find some of the styles on Navabi.

This post wasn't sponsored, but the clothes were gifted for test and review. The opinions are my own.

5 comments: