Apr 3, 2016

{BEAUTY} MaskerAide Sheet Masks Ansigtsmasker

 
Full selection at billigvoks.dk HERE

Hvis I følger de nyeste beautytrends har I sikkert opdaget, at K-Beauty (Korean Beauty) er en af de helt store. Bl.a. er de såkaldte "Sheet Masks", altså ansigtsmasker på en slags papir, blevet et kæmpe hit. Nogle af de mere omtalte, er maskerne indeholdende snegleslim og gift fra bier. Hvis I følger mig på Instagram @stickysweetdanish, har I sikkert set, at jeg allerede har prøvet to forskellige sneglemasker og faktisk var ret glad for dem.

MaskerAide-maskerne er ikke lige så vilde, og derfor måske en smule mere tiltalende for de fleste. Ikke desto mindre er de virkelig lækre og væsentligt nemmere at bruge, end de før omtalte slimmasker.

Sådan gør du:

  • Start med at rense ansigtet - fx med en Konjac Sponge for at gøre oplevelsen endnu mere koreansk (Find din favorit HER)
  • Hvis du bruger en koreansk essence kan du påføre denne nu (jeg bruger May Coop Maple Water, men den er købt i USA) - ellers kan du også sagtens bruge en tonic eller en face mist (fx DENNE)
  • Pak masken ud forsigtigt, så du ikke river den i stykker. Læg den på ansigtet og dup den ind, så den ligger så tæt på huden som muligt alle steder
  • Påfør resten af serummet fra pakken på din hals og de små steder, hvor masken ikke dækker
  • Slap af i 20 minutters tid og lad masken virke
  • Fjern papirmasken, men rens ikke serummet af. Massér det i stedet ind i huden
  • Voilá! Lækker, frisk hud!

Jeg er selv ret vild med maskerne, som alle tjener forskellige formål, men alle tilføjer masser af fugt. I kan finde jeres favoritter på billigvoks.dk, og der er en særpris, hvis I bestiller 3 lige HER.

Har I prøvet sheet masks eller anden form for K-Beauty endnu?

Produkterne er modtaget til test og anmeldelse af billigvoks.dk, men indlægget er ikke lønnet og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

| English Summary |

I'm testing some of MaskerAide's sheet masks and I'm really liking them! Have you jumped on the K-Beauty (Korean Beauty) trend yet?

The products were received for test and review by billigvoks.dk, but the post has not been paid and the opinions are my own.

No comments:

Post a Comment