Apr 24, 2016

Photoshoot with Marc Watley in Central Park

 Clarks Hamble Oak Brogues // Michael Kors Watch // Too Faced Melted Lipstick in "Chocolate Cherries" (also available at Sephora)

Pictures by Marc Watley

Jeg fatter ikke, at jeg har glemt at dele dette med jer!

Da jeg var i New York i februar, havde jeg et lille photoshoot med den enormt dygtige fotograf Marc Watley. Vi mødtes i Central Park og var heldige at få knipset disse billeder inden regnen satte ind. 

Jakken fra Modamix havde jeg købt få dage forinden, da jeg besøgte Hey Gorgeous! i deres fine showroom i hjertet af Manhattan. Samme sted lånte jeg kjolen fra det nye plusmærke PLY, hvis show jeg også så under New York Fashion Week (og som jeg har blogget om HER). Kjolen var desværre alt for dyr til min pengepung, men den var så lækker at have på og jeg er vild med de rå kanter. 

Billederne her får mig til at savne mit lyserøde hår - og New York! Jeg håber, at kunne vende tilbage snarest muligt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English]

I can't believe I forgot to share this with you!

When I visited NYC in February, I was lucky enough to have a little shoot with the talented photographer Marc Watley. We met up in Central Park and managed to snap these pics before the rain started.

I had bought the Modamix jacket a few days prior to the shoot, when visiting Hey Gorgeous! in their cute showroom in the heart of Manhattan. I also picked out the PLY dress there, but ended up only borrowing it for the shoot, as it was out of my price range. I loved wearing it though, as it's extremely comfortable and flattering, and the trims are super edgy. PLY is a relatively new plus-size brand, and I was happy to be at their show during NYFW (which I blogged about HERE).

These photos make me miss my pink hair - and NYC! I hope I have the chance to go back soon.

4 comments:

 1. Fed stil du har (: Jeg er selv en curve pige og er osse glad for det jeg har købt hos asos og andre steder (:

  www.dytbat.dk

  ReplyDelete
 2. Has anyone ever told you that you look like Lauren Conrad? Especially when you smile :).
  Anyway, I just found your blog and I'm looking forward to catch up with your older posts (and ofcourse read the new ones also, haha).

  -Saija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Saija,
   I have actually heard that before! I still can't see it though. But I'll take it as a huge compliment, she's gorgeous, thanks!
   Thanks for following xx

   Delete