Apr 9, 2016

{BEAUTY} Real Techniques Powder Brush makeupbørste til løst og fast pudderLige siden min tur til New York, har jeg ikke kunne leve uden de Real Techniques makeupbørster, som jeg investerede i derovre. Det er helt vildt, hvor stor forskel der kan være på, at lægge sin makeup med billige børster uden navn og med gode kvalitetsbørster (makeupbørsterne fra Real Techniques er dog stadig virkelig prisvenlige, især med henblik på kvaliteten).

Real Techniques er hurtigt gået hen og er blevet nogle af mine favoritter indenfor makeupbørster- og pensler, og jeg har efterhånden en rimelig imponerende samling. Det nyeste medlem af familien er den store Powder Brush af bløde, syntetiske taklonhår, som jeg bruger til at "sette" min makeup med, med løst pudder. Den egner sig dog også både til fast pudder og til mineral foundations. Børsten ligger godt i hånden, den har en god vægt og størrelse (ja, det er faktisk vigtigt!), og de hvide børstehårsspidser gør det muligt for dig at se, hvor meget produkt der er på børsten. Smart! I finder den lækre pudderbørste HER.

Udover kvaliteten af børsterne, er jeg også vild med historien bag. Real Techniques er nemlig grundlagt af de to søstre Nic og Sam Chapman, som begge er uddannede makeupartister i England. Sam startede i 2008 Youtube-kanalen "Pixiwoo", hvor hun begyndte at lægge tutorials op, inden hverken Youtube eller tutorials var en ting. Med tiden blev søsteren Nic også inkluderet, og grundstenen til det helt store makeup-imperium var lagt. I dag har søstrene deres egen blog, ligesom de også fortsat laver tutorials i stor stil og fungerer som makeupartister for de rige og berømte. Som blogger bliver man altid lidt stolt over, hvor godt andre bloggere klarer sig, og Nic og Sam Chapmans historie er en af de mest inspirerende i beautyverdenen, hvis I spørger mig! På trods af, at de ikke er helt så billige som i USA (det er der ikke meget der er), kører billigvoks.dk også virkelig gode priser på makeupbørsterne. I kan finde hele udvalget af Real Techniques HER.

Har I nogle af de fantastiske Real Techniques børster, eller er I fan af nogle helt andre? Læg endelig en kommentar!

Beautytip: Sørg for at vaske jeres børster og pensler engang om ugen. Det holder dem bakteriefrie, og I sørger for at jeres hud forbliver ren og pæn. Vask børsterne med en mild sæbe, fx DENNE, og lad dem tørre med hovedet nedad eller i liggende tilstand, så vandet ikke trænger ind i børsten og ødelægger den.

Produktet er modtaget til test og anmeldelse af billigvoks.dk, men jeg bliver ikke betalt for indlægget og holdningerne er mine egne
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English Summary]

Ever since investing in Real Techniques makeup brushes in NYC, there's been no going back to cheap drugstore brushes for me. I can't get over the difference it makes, applying your makeup with good, quality brushes. And Real Techniques are actually quite affordable (especially in the States, you lucky people). My latest addition to the family is the big, soft Powder Brush that I use for setting my makeup. I highly recommend it!

The product was received for test and review from billigvoks.dk, but I have not been paid for the post and the opinions stated are my own.

No comments:

Post a Comment