Jul 18, 2016

Tøsetur til Lush Malmø med Nelle Noell og Karina Noa - og et dagens outfitH&M Divided Ramones T-shirt (old) - similar style HERE
Adidas Sneakers
Ray-Ban Sunglasses

Der er mange fordele ved at være blogger - én af dem er, at man møder så mange skønne mennesker. Siden vi først mødte hinanden i efteråret sidste år, har Nelle Noell og jeg "bonded" rigtig godt, hun er et af de sødeste og fineste mennesker jeg kender. Og i sidste uge spurgte hun, om Karina Noa og jeg ville med en tur over broen til Malmø. Jeg tøvede ikke, men var straks på til en hyggelig tøsetur i fredags, hvor hovedformålet var, at tage i Lush, som jo desværre (endnu) ikke er kommet til Danmark. 

Mange af jer kender måske Lush fra besøg i London - især er deres "bath bombs" ret populære. Men Lush kan så meget mere, end at lave sjove ting til badekarret. De har alt fra makeup til hud- og hårpleje, og så er det altsammen vegansk og testes naturligvis ikke på dyr. Jeg er især vild med deres friske ansigtsmasker, som man skal opbevare i køleskabet og som skal bruges indenfor 4 uger. De har så meget lækkert, at jeg var nødt til at lave min research og koge mine ønsker ned til nogle enkelte ting. Ellers ville jeg have købt mig fattig! Jeg endte med at købe tre produkter: deres friske "Rosy Cheeks" -ansigtsmaske, "Smugglers Soul" ansigts- og kropscreme og et par af deres "Dream Steam" tonertabletter.

Rosy Cheeks er, som sagt, en frisk ansigtsmaske. Den indeholder en del beroligende ingredienser, heriblandt rosenolie og kalamin. Masken har en tyk, ler-agtig konsistens og smøres på i et godt lag. Den skal sidde i 10-15 minutter og bagefter skylles af med vand. Jeg testede den allerede fredag aften og var ret så begejstret for den.

Smugglers Soul er en limited edition serie, hvor jeg købte cremen. Den kan anvendes både på krop og ansigt, men jeg har valgt at bruge den som dagcreme. Den dufter forførende frisk af sandeltræ og agurk, og byder desuden på en masse fugtgivende olier: arganolie, mandelolie, kokosolie m.fl. Jeg er simpelthen så stor fan af den, at jeg glæder mig til at tage den på hver morgen. Konsistensen er let og luftig, og duften er himmelsk. 

Dream Steam er tonertabletter, som beskrives som "aromaterapi for dit ansigt". Du bruger tabletterne i dampbad (á la kamillebade når du er syg). Dream Steam indeholder bl.a. beroligende rosenolie og kamille, samt tea tree der har antiseptiske egenskaber. Jeg har endnu ikke prøvet en, men jeg glæder mig! De siges at være gode før du lægger ansigtsmaske, da dampen får porerne til at åbne sig og de skønne ingredienser allerede begynder at rense ud.

Udover at smutte i Lush, var vi selvfølgelig også forbi Lagerhaus, ligesom vi også spiste lækker mexicansk mad hos Barbacoa og fik kage og økokaffe hos hyggelige Kafé Agnez.

Det var en dejlig, lille tur, hvor vi i øvrigt tog Bus 999 frem og tilbage. Det koster en flad 100 kr. tur/retur, man skal bare huske pas og være forberedt på, at bussen kan være forsinket og at der kan være mange mennesker med.

Kender I Lush? Ville I ønske at de kom til Danmark?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

Last week I went on a girlie daytrip to Malmö, Sweden, with the bloggers Nelle Noell and Karina Noa. Our main purpose was to visit Lush, which sadly hasn't opened in Denmark (yet). I bought the "Rosy Cheeks" fresh face mask, the "Smuggler's Soul" limited edition multi-purpose cream and some "Dream Steam" toner tablets.

What are your fave Lush products?

No comments:

Post a Comment